Plastové členské karty na zakázku

Plastové členské karty na zakázku

GS-PC002
Ocjena 

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. Plastové členské plnobarevné karty mohou být na zakázku lenticulární, s BAR kódem, QR kódem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

 CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-PC002
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Plastové členské karty na zakázku

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: LASP-120404

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Referenca: GS-HRC-001

Promo podhlavníky na zakázku

Tyto promo podhlavníky na zakázku patří mezi nejlevnější verze. Promo podhlavníky jsou vyrobeny z tenké netrakané textilie a může být na zakázku opatřen tenkým suchým zipem, dvojitou lepící páskou nebo tenkým lankem. Podhlavníky mohou být na zakázku též opatřeny potiskem dle Vašeho požadavku. 

Referenca: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Referenca: car-air-freshener-010

Osvěžovač vzduchu na míru

Osvěžovač vzduchu na míru vám vyrobíme přesně podle vašich představ a opatříme jej po obou stranách ofsetovým potiskem. Díky našim osvěžovačům vzduchu, které vám vyrobíme na míru, si vás i vaši firmu budou všichni pamatovat.

Referenca: LASP-120406

Úzká reklamní šňůrka na krk

Úzká reklamní šňůrka na krk je vyrobena z polyesteru. Úzká reklamní šňůrka je potištěna pomocí technologie sítotisk. Úzká reklamní šňůrka na krk může být vyrobena v jakékoliv barvě a s jakýmkoliv potiskem. 

Referenca: sandglass_003

Nerezové přesýpací hodiny

Nerezové přesýpací hodiny mají jednoduchý a stylový design. Jsou vhodné pro výzdobu vaší kanceláře nebo bytu. Nerezové přesýpací hodiny jsou oblíbeným reklamním předmětem při různých veletrzích, výstavách nebo sportovních akcích.

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: GS-HRC-004

Hygienické podhlavníky s výšivkou na zakázku

Hygienické podhlavníky lze na zakázku dodat také s výšivkou. Tyto podhlavníky jsou dodávány z tkané polyesterové textilie, která je opatřena výšivkou. Hygienické podhlavníky si najdou široké uplatnění v dopravních prostředcích, na konferencích nebo v kinosálech.  

Referenca: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Referenca: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Referenca: GS-HP 008

Reklamní nahřívací polštářky srdce

Reklamní nahřívací polštářky ve tvaru srdce si můžete nechat potisknout logem firmy, kontaktnimi informacemi nebo jinou grafikou. Nahřívací polštářky ve tvaru srdce budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky nebo obchodní partnery. Reklamní nahřívací polštářky srdce jsou vyrobeny z odolného a kvalitního PVC a splňují předpisy CE.

Referenca: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Referenca: PAAF-120309

Osvěžovač vzduchu výrobce

Osvěžovač vzduchu od výrobce může být vyroben v jakémkoliv tvaru, barvě a vůni. Osvěžovač vzduchu od výrobce je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně. Osvěžovač vzduchu od výrobce jistě ocení každý zákazník.

Referenca: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky.