Plastové členské karty na zakázku

Plastové členské karty na zakázku

GS-PC002
Bewertung 

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. Plastové členské plnobarevné karty mohou být na zakázku lenticulární, s BAR kódem, QR kódem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

 CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-PC002
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Plastové členské karty na zakázku

Plastové členské karty na zakázku

Chcete plastové členské karty pro své klubové členy? Na zakázku Vám vyrobíme členské plastové karty s jakýmkoliv potiskem a jakéhokoliv designu. Plastové členské karty jsou oblíbené pro svou dlouhou životnost. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: PAAF-120304

Auto parfém na zakázku

Auto parfém na zakázku vyrobíme v jakémkoliv tvaru,  barvě a vůni. Auto parfém může být na zakázku potištěn logem či sloganem firmy. Auto parfém na zakázku je perfektní reklamní předmět díky své nízké ceně.

Artikel-Nr.: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Artikel-Nr.: LASP-120404

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Artikel-Nr.: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Artikel-Nr.: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Artikel-Nr.: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Artikel-Nr.: GS-HP 001

Reklamní ohřívače rukou s potiskem

Reklamní ohřívače rukou opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte jedinečný reklamní dárek pro své zákazníky v zimním období. Reklamní ohřívače rukou s potiskem například logem, sloganem nebo kontaktními informacemi. Reklamní ohřívače rukou s potiskem do chladného počasí. 

Artikel-Nr.: GS-CHW-016

Zakázková výroba mint pastilky v blistru

Reklamní mint pastilky v blistru, který může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho grafického zadání. Zakázková výroba mint nebo ovocné pastilky v blistru zajistí jedinečné osvěžení na Vaších promo eventech, recepci hotelu i firmy. Mint pastilky v blistru a jejich zakázková výroba za skvělé ceny. 

Artikel-Nr.: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Artikel-Nr.: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Artikel-Nr.: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Artikel-Nr.: GS-IP 002

Propagační chladivé polštářky

Propagační chladivé polštářky pro Vaší marketingovou kampaň. Propagační chladivé polštářky mohou být potištěné, v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační chladivé polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a jsou netoxické a splňují předpisy CE.

Artikel-Nr.: GS-SILP-011

reklamní gumové hodinky Jelly

Reklamní gumové hodinky Jelly zná snad každý. Reklamní gumové hodinky Jelly mají čtvercový ciferník a jejich design je zcela unisex. Reklamní gumové hodinky Jelly si získaly oblibu mezi všemi věkovými kategoriemi, dětmi, muži a ženami. Reklamní gumové hodinky Jelly s kvalitním strojkem Quartz. Gumové hodinky Jelly opatřete vlastním logem a získáte...

Artikel-Nr.: GS-FK016

EVA plovoucí klíčenky s brandingem

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA plovoucí klíčenky s brandingem dle Vašeho zadání. EVA plovoucí klíčenky s brandingem jsou jedinečný reklamní předmět, který zaujme a potěší. EVA ploucí klíčenky jsou levný reklamní předmět. 

Artikel-Nr.: GS-STICKER-006

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.