Plechové teploměry na zakázku

Plechové teploměry na zakázku

GS-OT003
Ocjena 

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. Nabízíme množstevní slevy a individuální přístup. 

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: kov (plech)

Hmotnost: cca 200g

Rozměry: 36 x 10 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou. Cena neobsahuje přípravu výroby. 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-OT003
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Plechové teploměry na zakázku

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS_AB003

Antistresové míčky bez potisku

Barevné kulaté antistresové míčky bez potisku v základních barvách. Antistresové míčky bez potisku jako dárek pro své klienty. Antistresové míčky jsou stále populárním reklamním předmětem a navím jsou cenově nenáročné. Antistresové míčky v základních barvách bez potisku: bílá, žlutá, oranžová, růžová, červená, fialová, světle modrá, modrá, světle zelená,...

Referenca: GS-DM002

Firemní rohože na zakázku z PVC

Firemní rohože na zakázku z PVC je možné vyrobit přesně ve tvaru, barvě a velikosti, které Vám vyhovují. Tyto firemní rohože na zakázku z PVC velice dobře čistí obuv a zároveň dobře vypadají. Tyto firemní rohože na zakázku přivítají návštěvu za Vás.

Referenca: GS-MAGST-011

Dárkové záložky do knížky magnetické s logem

Dárkové magnetky jako magnetické záložky do knížky, které mohou obepnout stránku knihy, katalogu nebo je můžete prostě jen připnout na leták, vizitku. Školy, knihovny, studovny mohou mít Vaše dárkové magnetky spolu s logem Vaší firmy. Dárkové magnetky jsou originálním dárkem.

Referenca: LASP-120403

Reklamní šňůrka na zakázku

Reklamní šňůrka je vyrobena na zakázku a je z materiálu polyester. Reklamní šňůrka může být na zakázku vyrobena v jakékoliv barvě. Reklamní šňůrka může být také na zakázku potištěna pomocí sítotisku. 

Referenca: GS-ICSC-008

Promo škrabky na led s potiskem

Škrabky na led s jednobarevným nebo vícebarevným potiskem, které mohou být vyrobeny jako přívěsek na klíče. Škrabky na led s potiskem dle Vašeho zadání jako skvělé promo firmy v zimním období. Škrabky na led v různých barvách, velikostech a tvarech a s potiskem.

Referenca: Badge001

Promo odznak

Tento promo odznak je vyroben z kvalitního cínového materiálu. Náš promo odznak můžete použít při propagaci výrobků a služeb všeho druhu.

Referenca: pad-090805

Reklamní protiskluzová podložka

Naše reklamní protiskluzová podložka je vyrobena z kvalitní gumy. Není magnetická a je odolná proti změnám teplot. Na zakázku vám vyrobíme protiskluzovou podložku s logem v jakémkoli tvaru, velikosti či barevném provedení.

Referenca: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.

Referenca: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Referenca: pad-090810

Podložka na mobilní telefon

Podložka na mobilní telefon je vyrobena z patentovaného gelového materiálu. Díky tétopodložce zabráníte při jízdě autem popojížění telefonu, klíčů a jiných drobných předmětů po palubní desce auta. Naše podložka na mobilní telefon po sobě nezanechává lepivé stopy.

Referenca: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Referenca: GS-FK016

EVA plovoucí klíčenky s brandingem

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA plovoucí klíčenky s brandingem dle Vašeho zadání. EVA plovoucí klíčenky s brandingem jsou jedinečný reklamní předmět, který zaujme a potěší. EVA ploucí klíčenky jsou levný reklamní předmět. 

Referenca: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě.