Dražé v propagační papírové krabičce

Dražé v propagační papírové krabičce

GS-CHW-001
Ocjena 

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Propagační sladkosti, jako dražé, žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly Vám pomohou při promo akcích a Váš marketingový projekt se stane efektivnější. Dražé jsou baleny v papírové propagační krabičce a mohou na zakázku obsahovat ovocné nebo mentolové dražé typu tic tac. Propagační papírové krabičky mohou být opatřeny potiskem dle Vašeho návrhu. 

Min. objednávka: 1000ks
Hmotnost obsah

18g – žvýkačky
30g - mentolové oválné pastilky
25g – dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové
20g – želé typu jelly jelly
Rozměry: 50x50x18mm
Obal: papírová krabička
Potisk obalu
: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE




Detalji proizvoda
GS-CHW-001
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Dražé v propagační papírové krabičce

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: LASP-120412

Reklamní lanyard na krk

Tento reklamní lanyard na krk je vyroben z polyesteru. Reklamní lanyard může nést logo nebo slogan a ten bude natištěn přímo na lanyard. Reklamní lanyard patří mezi stálice reklamních předmětů. 

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: GS-STICKER-002

Reklamní nálepky

Nálepka s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem je osvědčená forma reklamy. Tyto nálepky jsou z odolného plastického materiálu. Reklamní nálepky dodáme na zákázku přesně podle vašich představ. Nálepky drží na jakémkoli běžném povrchu.

Referenca: PLPW--120306

Reklamní plastový větrník s logem

Reklamní plastový větrník si můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy. Reklamní plastový větrník vyrobíme v jakékoliv barvě či tvaru. Reklamní plastový větrník je ideálním dárkem na veletrzích či výstavách.

Referenca: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Referenca: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Referenca: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Referenca: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Referenca: GS-CHW-015

Žvýkačky v blistru zakázková výroba

Žvýkačky v blistru, které může zakázková výroba zajistit v balení po 6-ti nebo 12-ti kusech. Žvýkačky v blistru a jejich zakázková výroba s potiskem přesně dle Vašeho zadání. Žvýkačky v blistru můžete rozdávat na své další propagační akci svým zákazníků.

Referenca: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...