Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

GS-CHW-004
Ocjena 

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  Malé reklamní osvěžení v podobě žvýkačky či pastilky v plastovém sáčku se hodí na veletrhy, výstavy, do ordinací, na recepce firem nebo hotelů.

Min. objednávka: 5000ks
Hmotnost obsah

1-2ks/balení
Rozměry
:
kolečko Ø 57mm, čtverec 57x57mm
Obal
:
plastový obal – kolečko, obdélník
Příchutě: 
oválné, kulaté mentolové pastilky, žvýkačka bez cukru
Potisk obalu
: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-CHW-004
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem

Žvýkačky v plastovém pytlíčku s potiskem dle Vašeho zadání.  Žvýkačky, oválné nebo kulaté mentolové pastilky mohou být  v plastovém pytlíčku baleny po 1-2 kusech. Tento pytlíček můžete a také nechat opatřít Vaším firemním potiskem.  

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Referenca: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Referenca: GS-IDW001

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Referenca: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.

Referenca: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Referenca: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referenca: GS-SLC003

Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku

Propagujte se originálně pomocí reklamní ozdoby na tkaničky, kterou pro Vás na zakázku vyrobíme ze silikonu, PVC, kovu a různým potiskem, ve 3D nebo 2D designu. Reklamní ozdoby na tkaničky na zakázku k propagaci značky jsou jistě efektivním prostředkem.

Referenca: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Referenca: GS-MC-003

Propagační hlavolamy - magic diamond

Propagační hlavolamy magic diamond vyrábíme již od roku 2010. Propagační hlavolamy magic diamond jsou perfektní způsob pro prezentaci firmy, produktu či služeb. Propagační hlavolamy diamond nabízí až 34 ploch pro Váš vlastní potisk. Zkuste zaujmout a nechte si vyrobit propagační hlavolamy magic diamond.

Referenca: GS-CHOC-012

Firemní čokoládový text s potiskem

Firemní čokoládový text v dřevěné nebo papírové krabičce s potiskem může být v různých velikostech. Firemní čokoládový text s potiskem je luxusní a zároveň originální reklamní předmět nebo upomínkový dárek pro Vaše zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery.

Referenca: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Referenca: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...