Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero

pen027
Értékelés 

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Reklamní plastové pero se hodí jako propagační předmět na různé konference nebo výstavy.

Termék részletei
pen027
2000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen034

Plastové pero

Plastové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Plastové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Plastové pero dodáváme v různých velikostech a barvách.Plastové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Cikkszám: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: plastpen01pse

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen010

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen006

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen022-1

Kuličková tužka

Tato kuličková tužka je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková tužka je vyrobena z kvalitního kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kuličkových tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen004

Pero na míru

Pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Pero na míru vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Cikkszám: pen001

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen008

Psací pero

Psací pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Psací pero se hodí jako propagační přemět na různé konference, výstavy a jiné akce.

Cikkszám: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.