Prstový maňásek plyšový

Prstový maňásek plyšový

toy00043
Értékelés 

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

Termék részletei
toy00043
3000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Prstový maňásek plyšový

Prstový maňásek plyšový

Plyšový prstový maňásek hrocha je ideální hračkou pro malé děti.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: toy019

Roztomilý králíček s mašlí

Je to roztomilý králíček modré barvy s mašlí, který se líbí především holčičkám právě pro svou žlutou mašli na krku. Tohoto roztomilého králíčka s mašlí můžete použít jako dárek, ale i jen jako dekoraci.

Cikkszám: toy002

Plyšáci

Tito originální plyšáci se šibalským výrazem Vás zaručeně pobaví. Tyto plyšáky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků?

Cikkszám: toy037

Plyšový medvěd v námořnickém

Plyšového medvěda v námořnickém máme ve dvou barevných variantách a to světle hnědé a šedé barvy. Oba plyšoví medvědi mají pruhovaná trika a čepici. Mohou být vhodným dárkem pro přátele při výjimečných příležitostech.

Cikkszám: toy013

Prasátko

Toto roztomilé plyšové prasátko slouží jako přívěsek na klíče. Toto prasátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru prasátka? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: toy022

Smrtka

Tato hračka - smrtka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - smrtku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: toy004

Plyšový medvěd

Tento roztomilý plyšový medvěd vyroben z velmi jemných materiálů vám jistě přiroste k srdci. Tohoto plyšového medvěda můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových medvědů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: hipp06

Hrošík

Tento roztomilý hrošík slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového hrošíka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hrošíků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: hipp07

Plyšový hroch

Tento roztomilý plyšový hroch zaujme a rozveselí. Tohoto hrocha můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Cikkszám: toy001

Plyšový pes

Tento plyšový pes je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tohoto plyšového psa můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru psa ? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Cikkszám: toy028

Plyšová žabka

Zelená plyšová žabka je vyroben ze sametově měkkého plyšového materiálu velmi příjemným na dotek a odolná vůči ušpinění. Tato žabka potěší každého bez ohledu na věk.