Tužkovník

Tužkovník

leather9
Értékelés 

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.


  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.

Termék részletei
leather9
1000
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Tužkovník

Tužkovník

Tužkovník je vyrobený z ratanu s prvky kůže. Tužkovník je pěkný doplněk kanceláře. Tužkovník může být pěkný propagační dárek.


Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Cikkszám: leather69

Dárkové poznámkové bloky

Dárkové poznámkové bloky jsou z kvalitního materiálu. Dárkové poznámkové bloky mají jedinečný vzhled. Nabízíme dvě varianty pro dárkové poznámkové bloky: čtvercový a obdélníkový tvar. Dárkové poznámkové bloky je možné potisknout Vaším logem.

Cikkszám: leather89

Kožené peněženky

Kožené peněženky mohou sloužit k uskladnění mincí nebo jiných malých předmětů. Tyto kožené peněženky je můžené použít i na klíče. Kožené peněženky nabízíme v různých barvách.  

Cikkszám: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Cikkszám: leather63

Zápisník s kalkulačkou

Zápisník s kalkulačkou je multifunkční pomůcka do práce. Zápisník s kalkulačkou má na svém koženém pouzdru instalovánu mini kalkulačku. Zápisník s kalkulačkou je nepředstavitelně praktický.

Cikkszám: leather61

Kožené poznámkové bloky

Kožené poznámkové bloky jsou užitečnými pomocníky podnikatelů. Uvnitř mají kožené poznámkové bloky klips na vizitky. Kožené poznámkové bloky se bezpečně uzavírají kovovou patentkou.

Cikkszám: leather49

Dámská peněženka

Dámská peněženka má dvě kapsy na bankovky a prostor pro platební karty. Krásný vzor vyražený do kůže jako má tato dámská peněženka se neokouká. Dámská peněženka je osvědčený dárek.

Cikkszám: leather78

Kožený rámeček na fotky

Kožený rámeček na fotky má mimořádně atraktivní červenou barvu. Kožený rámeček na fotky je velmi dobře zpracovaný. Červený kožený rámeček na fotky rozzáří jakokoli místnost.  

Cikkszám: leather35

Kožený popelník

Kožený popelník je prezentací řemeslné zručnosti. Krásný design, kvalitní sklo a kožený stojan - to je náš kožený popelník. Pro účely propagace je kožený popelník ideální předmět.

Cikkszám: leather38

Kožená skříňka

Kožená skříňka je vkusný a praktický doplněk kanceláře. Kožená skříňka je z trvanlivé kůže a řemeslně dobře zpracovaná. Tato klasická kožená skříňka může být využita na ukládání složek, oblečení nebo jiných důležitých věcí.

Cikkszám: leather37

Kožené šuplíky

Kožené šuplíky jsou praktický pomocník v kanceláři. Tři kožené šuplíky pomohou roztřídit různé dokumenty. Doplňte si designovými kvalitními koženými šuplíky svoji kancelář. Kožené šuplíky nabízíme v černé a hnědé barvě.

Cikkszám: leather1

Kožený nábytek

Překrásný kožený nábytek skvěle doplní Vaši kancelář nebo domov. Kožený nábytek: stolky, židle, poličky a další. Přijímáme objednávky na nejrůznější kožený nábytek. Kontaktujte nás.  

Cikkszám: leather60

Propagační zápisník

Propagační zápisník je chytrý pomocník pro podnikatele. Uvnitř má propagační zápisník klipsnu na vizitky. Propagační zápisník se uzavírá koženým páskem. Díky praktické velikosti můžete mít propagační zápisník stále u sebe.

Cikkszám: leather87

Klíčenky na pásek

Klíčenky na pásek mají zajímavý tvar zvonečku. Tyto klíčenky na pásek jsou výhradně z nejlepší kůže. Klíčenky na pásek je možné upevnit na pásek, takže klíče nikdy nemůžete ztratit.