Plastové slevové karty na zakázku

Plastové slevové karty na zakázku

GS-PC004
Értékelés 

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. 

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. Plastové slevové karty jsou skvělý způsob jak obdarovat své zákazníky a mnoho firem využívá možností jaké slevové karty pro jejich zákazníky nabízejí. Slevové karty na zakázku pro spokojenost Vašich zákazníků. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-PC004
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Plastové slevové karty na zakázku

Plastové slevové karty na zakázku

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. 

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: CCSP-120101

Čistící hadřík potisk

Čistící hadřík potisk na čištění je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Čistící hadřík potisk může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně s brýlemi, telefony či fotoaparáty.

Cikkszám: GS-CHW-018

Jelly Jelly v plastové krychli s potiskem

Bonbónky jelly jelly v plastové krychli, kterou můžeme opatřit potiskem dle Vaší grafické předlohy. Jelly jelly bonbóny v plastové krychli s potiskem Vaší firmy bude originální dárek na veletrhzích či výstavách pro Vaše stále zákazníky.

Cikkszám: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Cikkszám: GS-SL005

Svítící propagační tkaničky do bot

Originální reklamní předmět svítící propagační tkaničky do bot k propagaci Vaší značky, produktu. Svítící propagační tkaničky do bot jsou chodící reklamou a Vaše logo či značky budou viditelné i ve tmě. Svítící propagační tkaničky do bot jako dárek pro Vaše zákazníky ale i obchodní partnery.

Cikkszám: GS-FK003

Propagační plovoucí přívěsky

Jsme specialisté v oboru výroby předmětu propagační plovoucí přívěsky, které Vám vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a barvách.  Propagační plovoucí přívěsky jsou praktický reklamní předmět, který moc nestojí, ale má za to velký efekt.

Cikkszám: GS-CHW-021

Reklamní žvýkačky ve fresh boxu s potiskem

Žvýkačky ve fresh boxu, který lze opatřit reklamním potiskem dle Vašeho grafického zadání. Žvýkačky ve fresh boxu bude skvělé reklamní osvěžení pro propagaci nového produktu či služby Vaší firmy a zároveň zajisté zvýší povědomí o Vaší značce. 

Cikkszám: GS-STICKER-011

Zakázkové nálepky

Na našich zakázkových nálepkách můžete prezentovat nejen jméno vaší firmy ale i její logo. Potisk nabízíme v sedmi standardních barvách. Nálepky na zakázku jsou vyrobeny z vinylu, který vydrží v každém počasí.

Cikkszám: PLPW--120308

Reklamní větrník výrobce

Nechte si vyrobit reklamní větrník přímo od výrobce. Reklamní větrník přímo od výrobce může mít jakoukoliv barvu či tvar. Reklamní větrník od výrobce bude výrazně levnější než přes zprostřekovatele. 

Cikkszám: GS-SILP-010

firemní gumové hodinky s LED na zakázku

Firemní gumové hodinky s LED na zakázku s moderním sportovním páskem, který je vyroben ze 100% silikonu. Firemní gumové hodinky na zakázku mají velký LED displej, který zobrazuje čas pomocí červených LED. Tyto gumové hodinky s LED jsou dlouhotrvajícím hitem mezi gumovými hodinkami, a proto jsou zajistné vhodné k efektní propagaci firmy. Opatřete tyto...

Cikkszám: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Cikkszám: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět.