Plastové slevové karty na zakázku

Plastové slevové karty na zakázku

GS-PC004
Bewertung 

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. 

  Sicherheitsrichtlinien

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Lieferbedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

  Rückgabebedingungen

(bearbeiten im Modul "Kundenvorteile")

Beschreibung

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. Plastové slevové karty jsou skvělý způsob jak obdarovat své zákazníky a mnoho firem využívá možností jaké slevové karty pro jejich zákazníky nabízejí. Slevové karty na zakázku pro spokojenost Vašich zákazníků. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Artikeldetails
GS-PC004
0
Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigenen Kommentar verfassen

Plastové slevové karty na zakázku

Plastové slevové karty na zakázku

Nechte si vyrobit plastové slevové karty na zakázku a přímo od výrobce za skvělé ceny. Plastové slevové karty Vám vyrobíme na zakázku v jakékoliv barvě, velikosti a s potiskem. 

Eigenen Kommentar verfassen
16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Artikel-Nr.: GS-SLCB-014

Fosforové promo náramky

Fosforové promo náramky jsou velmi oblíbené reklamní předměty hlavně u mladých lidí. Na zakázku vám na fosforové promo náramky vytiskneme reklamní logo nebo slogan.

Artikel-Nr.: GS-HRC-003

Luxusní reklamní podhlavníky s potiskem

Luxusní reklamní podhlavníky ze sytnetické kůže mohou být opatřeny potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní podhlavníky ze syntetické kůže patří k nejnákladnějším provedením, zato působí velice luxusním dojmem.   

Artikel-Nr.: pad-090807

Propagační protiskluzová podložka

Propagační protiskluzová podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší propagační protiskluzové podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.

Artikel-Nr.: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Artikel-Nr.: car-air-freshener-001

Vůně do auta

Vůně do auta je vyrobena z kvalitního papíru z bavlněné vlákniny. Jestli hledáte perfektní a cenově velmi výhodní reklamní předmět, pak je to právě naše vůně do auta.

Artikel-Nr.: car-air-freshener-010

Osvěžovač vzduchu na míru

Osvěžovač vzduchu na míru vám vyrobíme přesně podle vašich představ a opatříme jej po obou stranách ofsetovým potiskem. Díky našim osvěžovačům vzduchu, které vám vyrobíme na míru, si vás i vaši firmu budou všichni pamatovat.

Artikel-Nr.: GS-FK013

Propagační pěnové EVA přívěsky

Jsme výrobce pro Vaše propagační pěnové přívěsky z materiálu EVA. Propagační pěnové přívěsky mohou být vyrobeny v různých tvarech, velikostech a barvách. Propagační pěnové přívěsky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět, který zaujme.

Artikel-Nr.: GS-STICKER-008

Křišťálové nálepky s logem

Naše křišťálové nálepky s logem na míru jsou efektivním prostředkem, s jehož pomocí zviditelníte svou firmu velkému okruhu potencionálních zákazníků a klientů. Pošlete nám své logo a my vám vyrobíme křišťálové nálepky na míru za skvělou cenu.

Artikel-Nr.: Button-badge-006

Kulatý odznak

Tento druh kulatých odznaků je potištěn krásnými obrázky z kreslených seriálů, a proto jsou vhodné jako dárek pro děti. Uvítáme, když nám zašlete svůj obrázek, abychom mohli vyrobit originální kulatý odznak podle vašich přestav.

Artikel-Nr.: GS-IP 004

Reklamní chladivé oční polštářky

Reklamní chladivé oční polštářky, na které si můžete nechat vytisknout logo Vaší firmy, hotelu, penzionu či wellness centra. Chladivé oční polštářky budou pěkný a praktický reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Reklamní chladivé oční polštářky jsou vyrobeny z kvalitního a odolného PVC a splňují předpisy CE.

Artikel-Nr.: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Artikel-Nr.: GS-BCH-002

Propagační plážové lehátko s potiskem

Propagační plážové skládací lehátko opatříme na zakázku potiskem dle Vašeho zadání. Plážové lehátko jehož kontrukce je tvořena odolným dřevem si najde uplatnění nejen v letním období u bazénu, na koupalištích nebo jinde u vody. Plážové skládací lehátko patří mezi trendový propagační předmět, který zaujme každého. 

Artikel-Nr.: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Artikel-Nr.: PAPW-120301

Reklamní papírový větrník

Reklamní papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Reklamní papírový větrník je vhodný pro všechny. Reklamní papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Artikel-Nr.: tissue-paper-004

Ubrousky na zakázku

Ubrousky na zakázku nabízíme s různými vzory pro různé příležitosti. Ubrousky na zakázku jsou vyráběny z papíru a jsou příjemně měkké.

Artikel-Nr.: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků.