Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky s potiskem

GS-IDW001
Értékelés 

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou vhodné ke krátkému použití a nelze je použít opakovaně. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení. Papírové ID pásky nejsou voděodolné.

Min. objednávka: 1000 ks

Materiál: papír
Rozměry: 260 x 25 mm (nebo na zakázku)

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Termék részletei
GS-IDW001
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky s potiskem

Papírové ID pásky jsou vyrobeny z běžného papíru a mohou být na zakázku opatřeny jakýmkoliv potiskem například logem, sloganem, obrázkem nebo názvem pořádané akce. Papírové ID pásky jsou dostupné ve všech barvách, vzorech a velikostech. Papírové ID pásky jsou lehké a pohodlné a příjemné na nošení.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: GS-IDW007

Firemní identifikační pásky na zápěstí

Firemní identifikační pásky na zápěstí jsou vyrobeny ze speciálního a odolného materiálu, který se nazývá tyvek. Identifikační pásky na zápěstí využijete pro firemní, sportovní či kulturní akce. Identifikační pásky se snadno upevní na zápěstí všech firemních hostů. 

Cikkszám: PLPW--120309

Promo plastový větrník na zakázku

Promo plastový větrník na zakázku dle Vašeho návrhu. Promo plastový větrník bude vyroben na zakázku v jakémkoliv tvaru či barvě.  Promo plastový větrník na zakázku je perfektní reklamní předmět na výstavy či veletrhy. 

Cikkszám: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Cikkszám: PLPW--120305

Reklamní plastový větrník

Reklamní plastový větrník je perfektní dárek pro zakázníky na veletrhu či výstavě. Reklamní plastový větrník lze vyrobit v jakékoliv barvě a tvaru. Reklamní plastový větrník si též můžete nechat potisknout logem či sloganem firmy.

Cikkszám: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Cikkszám: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Cikkszám: TOAB-001

Anti-stresový balónek

Každý se občas potřebuje uvolnit od stresu. Pořiďte proto svým zaměstnancům, zákazníkům nebo návštěvníkům náš anti-stresový balónek. Nebo náš anti-stresový balónek můžete použít při konferencích či výstavách. Nabízíme mnoho tvarů velkých i malých rozměrů. Nenašli jste přesně to, co hledáte? Neváhejte kontaktovat jednoho z našich zástupců.

Cikkszám: GS-BCH-001

Promo skládací lehátko s brandingem

Promo skládací lehátko na zakázku je velice pohodlné najde uplatnění v horských či přímořských střediscích, kavárnách či hotelech u bazénu. Promo skládací lehátko může být na zakázku v jakékoliv barvě a s potiskem. Tato dřevěná skládací lehátka působí luxusním dojmem.

Cikkszám: car-air-freshener-011

Osvěžovač vzduchu na zakázku

Náš osvěžovač vzduchu na zakázku provoní vaše auto nebo byt na dlouhou dobu. Kromě toho, že krásně voní, se naše osvěžovače vzduchu na zakázku dají se použít i jako dekorativní předměty.

Cikkszám: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Cikkszám: GS-LLP-002

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Cikkszám: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty.