Enamel Cuff Buttons
  • Enamel Cuff Buttons

Manžetové knoflíčky s glazurou

CUF0209078
Ocena 

Tyto manžetové knoflíčky s glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tyto manžetové knoflíčky s glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Szczegóły produktu
CUF0209078
100
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Manžetové knoflíčky s glazurou

Manžetové knoflíčky s glazurou

Tyto manžetové knoflíčky s glazurou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: Cufflink_024

Titanové manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitního titanu, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám titanové manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Indeks: Cufflink_005

Gravírované manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto gravírované manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám gravírované manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Indeks: CUF0209106

Manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky jsou kombinací glazury a nerezové oceli. Mezi liniemi z nerezové oceli jsou vnořeny obdelníky z červené a černé glazury. Mírné zakřivení vytváří u těchto manžetových knoflíčků zakulacený vzhled.

Indeks: Cufflink_008

Manžetové knoflíčky ve tvaru kříže

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky ve tvaru kříže jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Indeks: CUF0209083

Manžetové knoflíčky obdelníkové

Tyto obdelníkové manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní obdelníkové manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Indeks: CUF0209081

Růžové manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Indeks: CUF0209099

Zlaté manžetové knoflíčky

Tyto zlaté manžetové knoflíčky ve tvaru obdelníku jsou unikátní kombinací kvalitní nerezové oceli a černé glazury. Nabízíme i ve stříbrném provedení. Tyto zlaté manžetové knoflíčky Vám dodají eleganci a styl a jsou ideální pro všechny příležitosti formálního charakteru.

Indeks: CUF0209103

Čtvercové manžetové knoflíčky

Tyto čtvercové manžetové knoflíčky jsou unikátní kombinací nerezové oceli a výplně z modré glazury. Již na první pohled je patrné, že tento pár čtvercových manžetových knoflíčků se odlišuje od běžných knoflíčků čtvercového tvaru.

Indeks: CUF0209092

Manžetové knoflíčky s mřížkou

Tyto manžetové knoflíčky s mřížkou nabízíme v barvách dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Indeks: cuf00002

Hranaté manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto hranaté manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti firemního...

Indeks: cuf00003

Módní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto módní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tento stylový doplněk při příležitosti firemního večírku...

Indeks: CUF0209087

Manžetové knoflíčky na zakázku

Tyto manžetové knoflíčky Vám vyrobíme na zakázku v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.