Reklamní rohože na zakázku nejnovější realizace
  • Reklamní rohože na zakázku nejnovější realizace
  • Reklamní rohože na zakázku nejnovější realizace

Reklamní rohože na zakázku

GS-DM009
Ocena 

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

 

Materiál: polyacrylonitrilové vlákno

 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE  


Szczegóły produktu
GS-DM009
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Indeks: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Indeks: GS-COFF-006

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na bílé víno

Reklamni nerezová nerozbitná ocelová vinná sklenička / pohár na nožičce na víno jako VIP luxusní dárek. Idealní luxuxsní VIP dárek .  Může být vkusným designovým doplnkem domácnosti nebo i praktickou nádobou. Pokud vaši zákazníci mají styl a chtejí si vychutnat víno z hezkeho pohárku i nacestách určitě ocení tento nerozbitný poharek a jeho luxusní...

Indeks: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Indeks: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Indeks: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Indeks: GS-CDP-003

Ochranné obaly na platební karty s potiskem

Ochranné obaly na platební karty s potiskem, které budou díky potisku dle Vašeho zadání perfektním reklamním předmětem. Ochranné obaly na platební karty s obchodním sdělením, důležitými kontakty nebo jiným sdělením zajisté ocení každý Váš klient či zákazník. Navíc jim pomocí tohoto reklamního dárku sdělíte, že Vám záleží na jejich financích a chcete je...

Indeks: bas004

Mýdlová sada

Mýdlová sada ve tvaru růžiček. Hledáte-li romantický dárek, tato mýdlová sada je přesně pro vás! Tato mýdlová sada je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu.