Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku

GS-DM009
Ocjena 

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

 

Materiál: polyacrylonitrilové vlákno

 

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE  


Detalji proizvoda
GS-DM009
0
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku

Reklamní rohože na zakázku pro DBD Group a All Service.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: CCSP-120102

Čistící hadřík zakázková výroba

Čistící hadřík zakázková výroba - nechte si natisknout logo či firemní slogan a vytvořte si vlastní reklamní předmět. Čistící hadřík obstará naše zakázková výroba a Vy budete propagovat firmu originálním reklamním předmětem.

Referenca: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Referenca: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Referenca: GS-DM005

Rohož s brandingem na zakázku

Rohož s brandingem na zakázku jsou velice dekorativní a jsou velice oblíbené nejen kvůli vysoké funkčnosti, ale i protože krásně ozdobí podlahu. Rohož s bradningem na zakázku jsou velice působivé a jsou ideálním prostředkem pro reklamu a dotvoření vchodu restaurace, hotelu, obchodu či společnosti.

Referenca: GS-COFF-005

Reklamní nerezový ocelový mini plecháček šálek na espresso

Reklamní plecháček velmi dobrý poměr vnímané hodnoty vůči ceně. Vhodný na espresso, nebo panaka při kempování, offroad dovolené nebo na lodi. Malý nerezový nerozbitný plecháček by měl patřit mezi Vaší povinnou výbavu. Malý plechový mini hrnek díky svému objemu hravě nahradní i velký panák. Primárně je plecháček určen na espresso, ale může se hodit na...

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Referenca: GS-SLCB-024

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem. Tyto originální produkty jsou idealním reklamním produktem, ale jsou i velmi oblibené i jako suvenýr. Náramky je možné brandovat na zakazku a lze zakázkově upravovat jejich tvar i velikost. Lze volně kombinovat popisovatelné pole s textem, nebo ražbou na naramku.