Pen Boxes
  • Pen Boxes
  • Pen Boxes
  • Pen Boxes
  • Pen Boxes

Krabičky na pero

penb008
Ocena 

Tyto krabičky na pero jsou vyrobeny z kvalitního dřeva v elegantní černé barvě. Krabičky na pero jsou orámovány bílou čarou a pásek uvnitř krabičky ochrání Vaše oblíbené pero před poškozením.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tyto krabičky na pero jsou vyrobeny z kvalitního dřeva v elegantní černé barvě. Krabičky na pero jsou orámovány bílou čarou a pásek uvnitř krabičky ochrání Vaše oblíbené pero před poškozením. Krabičky na pero Vám na zakázku potiskneme logem nebo firemní značkou.

Obdarujte své zákazníky dřevěnými krabičkami na pero z naší nabídky.

 

Szczegóły produktu
penb008
1000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Krabičky na pero

Krabičky na pero

Tyto krabičky na pero jsou vyrobeny z kvalitního dřeva v elegantní černé barvě. Krabičky na pero jsou orámovány bílou čarou a pásek uvnitř krabičky ochrání Vaše oblíbené pero před poškozením.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: penb003

Pouzdro na 2 pera - dřevěné

Toto pouzdro na 2 pera - dřevěné dobře poslouží pro uložení Vašich oblíbených per. Toto pouzdro na 2 pera - dřevěné můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto dřevěných pouzdrech na 2 pera.

Indeks: pb-2

Krabička pro pero

Tato elegantní krabička výborně poslouží pro uložení Vašeho oblíbeného pera. Tuto krabičku pro pero můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto krabičkách pro pero.

Indeks: BMW-002

Box na 12 cd

Tento box na 12 cd je vyroben z kvalitních materiálů a slouží k bezpečnému uložení Vašich CD. Tento box na CD můžeme označit Vaším firemním logem, můžete jej tedy použít jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto boxů na CD? Neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: penb002

Pouzdro na 1 pero - dřevěné

Toto pouzdro na 1 pero - dřevěné výborně poslouží pro uložení Vašeho oblíbeného pera. Toto dřevěné pouzdro na 1 pero můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o tomto dřevěném pouzdru na 1 pero.

Indeks: penb005

Dárková krabička na pero

Tato dárková krabička na pero je vyrobena z kvalitního vzácného červeného dřeva. Je navržena tak, aby se hodila pro většinu per. Dárková krabička na pero má jedinečné nahoru se otevírající víčko a atraktivní tvar.

Indeks: penb009

Pouzdro na pero

Toto pouzdro na pero v červené barvě dobře poslouží pro uložení Vašeho oblíbeného pera. Toto pouzdro na pero můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto pouzdrech na pero.

Indeks: penb013

pouzdro na 1 pero - kovove

Toto pouzdro na 1 pero - kovové dobře poslouží pro uložení Vašeho oblíbeného pera. Toto pouzdro na 1 pero - kovové můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o tomto kovovém pouzdru na 1 pero.

Indeks: box001

Krabičky

Tyto krabičky můžete použít pro uskladnění drobných předmětů či dárku. Na požádání můžeme tyto krabičky označit Vaším firemním logem či reklamním textem. Máte zájem o objednání těchto krabiček za bezkonkurenční ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: pb-5

Krabička na pera - černá

Tato krabička na pera - černá výborně poslouží pro uložení Vašich oblíbených psacích potřeb. Tuto krabičku na pera v černé barvě můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto krabičkách na pera.

Indeks: penb011

Pouzdro na 1 pero - dřevěné

Toto pouzdro na 1 pero - dřevěné dobře poslouží pro uložení Vašeho oblíbeného pera. Toto dřevěné pouzdro na 1 pero můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o tomto dřevěném pouzdru na 1 pero.

Indeks: BMW-011

Obal na CD

Tento obal na CD uchová Vaše oblíbená CD a uchrání je před znečištěním či poškrábáním. Tento obal na CD je praktický na cestách. Máte zájem o objednání těchto obalů na CD? Neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: penb007

Pouzdro na pero

Toto pouzdro na pero s prostorem pro dvě pera je trojúhelníkového tvaru a je vyrobeno z vysoce kvalitního dřeva. Pouzdro na pero z naší nabídky je atraktivní dekorací na každý stůl. Vybete si velikost tohoto pouzdra na pero podle Vašeho přání.

Indeks: pb-6

Krabička na pera - černá

Tato krabička na pera - černá výborně poslouží pro uložení Vašich oblíbených psacích potřeb. Tuto krabičku na pera v černé barvě můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto krabičkách na pera v černé barvě.

Indeks: penb010

Pouzdro na 2 pera - lisovaný papír

Toto pouzdro na 2 pera - lisovaný papír dobře poslouží pro uložení Vašich oblíbených per. Toto pouzdro na 2 pera - lisovaný papír můžeme označit Vaším firemním logem, může tedy sloužit i jako originální reklamní dárek. Neváhejte nás kontaktovat, máte-li zájem dozvědět se více o těchto pouzdrech na 2 pera.

Indeks: penb011

Krabička na pero

Tato krabička na pero / tužku je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva a má standardní velikost pro pero a tužku. Krabička na pero zajistí Vaše psací potřeby nepoškozené a v bezpečí. Krabičku na pero nabízíme v několika barevných provedeních.