Plastic Promotional Pens
  • Plastic Promotional Pens

Propagační plastové pero

pen018
Ocena 

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem. Propagační plastové pero se hodí na různé konference jako propagační předmět nebo firemní dárek.

Szczegóły produktu
pen018
2000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero

Propagační plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Propagační plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: pen008

Tužka

Tato tužka v jednobarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto tužky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto reklamních tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen119

Propiska

Tyto propisky jsou cenově výhodnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách a designech. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen013

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen028

Kuličkové pero s logem

Kuličkové pero s logem je vyrobeno z kvalitního materiálu. Kuličkové pero s logem je šetrné k životnímu prostředí. Kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen14

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen004

Pero na míru

Pero na míru je vyrobeno z kvalitního materiálu. Pero na míru je šetrné k životnímu prostředí. Pero na míru vám na zakázku potiskneme vaším firemním logemnebo reklamním sloganem.

Indeks: pen002

Pero na zakázku

Pero na zakázku je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Kulička pera na zakázku je velmi tenká, proto se s ním dobře píše. Pero na zakázku dodáváme v různých velikostech a barvách. Náplň pera na zakázku je k dostání ve velikostech 0,7 mm nebo 1,00 mm.

Indeks: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: pen001

Pultové pero

Pultové pero dodáváme v červené, žluté, tmavě modré, světle modré, vínové, černé, šedé a oranžové barvě. Pultové pero je perfektním propagačním předmětem. Na zakázku vám napultové pero vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Indeks: pen003

Kuličková pera

Tato plastová kuličková pera v transparentní modré jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato kuličková pera nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen009

Tužka

Tato tužka vyrobená z kvalitního plastu ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto tužku nabízíme v různých barvách a provedeních. Máte zájem o objednání těchto tužek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Indeks: pen006

Promo pero

Promo pero je vyrobeno z kvalitního materiálu, šetrného k životnímu prostředí. Promo pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen013

Propagační kuličkové pero

Propagační kuličkové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Propagační kuličkové peroje šetrné k životnímu prostředí. Propagační kuličkové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Indeks: pen020-1

Propiska kovová

Tato propiska kovová je cenově příznivou a zároveň velmi stylovou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tato propiska kovová je vyrobena z kvalitního a vysoce odolného  kovu a vyniká svým originálním designem. Máte zájem o objednání těchto kovových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.