blikatka
  • blikatka

Reklamní blikátka

GS-STICKER-006
Ocena 

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci.Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-STICKER-006
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka

Reklamní blikátka. Vyzkoušejte naše reklamní blikátka na zakázku pro svou propagaci. Reklamní blikátka mají uvnitř malu diodu. Relkamní blikátka lze přilepit třeba na mobil.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: 4SV0006

Svítidlo malé LED s kroužkem na klíče

Svítidlo malé LED s kroužkem na klíče z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo malé LED s kroužkem na klíče se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Chcete objednat svítidlo malé LED s kroužkem na klíče? Neváhejte nás kontaktovat pro všechny detaily.

Indeks: KT-013

Přívěsek s LED světlem

Přívěsek s LED světlem v různých barevných provedeních z plastu. Tento přívěsek s LED světlem může být perfektní reklama pro vaši firmu. Přívěsek s LED světlem se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby přívěsků s LED světlem.

Indeks: 4SV0007

Svítidlo malé LED se skobou na klíče

Svítidlo malé LED se skobou na klíče z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo malé LED se skobou na klíče se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Chcete objednat svítidlo malé LED se skobou na klíče? Neváhejte nás kontaktovat pro všechny detaily.

Indeks: KT-012

Přívěsek s LED diodou

Přívěsek s LED diodou z plastu. Tento přívěsek s LED diodou může být perfektní reklama pro vaši firmu. Přívěsek s LED diodou se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby přívěsků s LED diodou.

Indeks: H2.

Svítidlo srdíčko

Svítidlo srdíčko z plastu ve tvaru srdce. Svítidlo srdíčko má očko pro přichycení např. na klíče. Toto svítidlo srdíčko může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo srdíčko se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby tohoto svítidla srdíčka.

Indeks: H3.

Svítidlo reklamní

Svítidlo reklamní z plastu ve tvaru obdélníků. Svítidlo reklamní má očko pro přichycení např. na klíče. Toto svítidlo reklamní může být s potiskem vaším logem perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo reklamní se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky.

Indeks: 4SV0011

Svítidlo malinké

Svítidlo malinké s kroužkem na klíče.  Svítidlo malinké je vyrobené z barevného plastu. Toto svítidlo malinké může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo malinké se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky.

Indeks: f5

UV lampy

UV lampy jako přívěsky na klíče. Naše UV lampy jsou vyrobeny z odolného kovu. Chcete objednat UV lampy? Neváhejte nás kontaktovat a vyžádat si podrobné informace.

Indeks: M7

Svítidlo s LED lampou - bílé

Svítidlo s LED lampou - bílé z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo s LED lampou - bílé se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Svítidlo s LED lampou - bílé je možné nosit jako přívěsek na klíčích.

Indeks: M8

Svítidlo s LED lampou - zlaté

Svítidlo s LED lampou - zlaté z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo s LED lampou - zlaté se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Svítidlo s LED lampou - zlaté je možné nosit jako přívěsek na klíčích.

Indeks: I7

Svítidlo hůlka

Svítidlo hůlka s LED diodou z kovu. Toto svítidlo hůlka může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svítidlo hůlka se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby svítidla hůlka.

Indeks: 4SV0005

Svítidlo malé LED + Laser

Svítidlo malé LED + Laser z atraktivního kovového materiálu. Svítidlo malé LED + Laser se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Díky karabince je svítidlo malé LED + Laser možné nosit jako přívěsek na klíčích.

Indeks: 4SV0003

Svítidlo LED s lupou

Svitidlo LED s lupou z plastu. Svitidlo LED s lupou má vysunovací lupu a karabinku na přichycení na klíče. Toto svitidlo LED s lupou může být perfektní reklama pro vaši firmu. Svitidlo LED s lupou se vejde do každé kapsy, přihrádky vozu nebo kabelky. Kontaktujte nás pro zjištění všech možností zakázkové výroby svitidla LED s lupou.