Reklamní šňůrka s logem
  • Reklamní šňůrka s logem
  • Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem

LASP-120404
Ocena 

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. Reklamní šňůrka  s logem je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou na konci šňůruky. Reklamní šnůrka s logem je perfektní volbou pro reklamní předmět díky své nízké ceně a nízké váze.

Minimální objednávka 500ks

Materiál: Polyester

Rozměry: 2x2*49cm

Cena obsahuje potisk jedné strany šňůrky 2x90cm

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
LASP-120404
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem

Reklamní šňůrka s logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka s logem díky této technologii může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: LASP-120402

Reklamní šňůrka sítotisk

Reklamní šňůrka která je natištěna pomocí technologie sítotisk. Reklamní šňůrka sítotisk je vyrobena z poylesteru. Reklamní šňůrka sítotisk může být potištěna jakýmkoliv logem či sloganem Reklamní šňůrka sítotisk je opatřena kovovým očkem s otočnou karabinkou a také textilní šňůrkou na mobilní telefon.

Indeks: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Indeks: GS-SILP-002

Zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků

Tato zakázková výroba promo silikonových náhrdelníků  jsou vyrobeny z kvalitního silikonového materiálu. Tyto promo silikové náhrdelníky na zakázku nabízíme v různých barvách a délkách. Máte zájem o objednání těchto promo silikonových náhrdelníků za příznivé ceny? Neváhejte nás kontaktovat.

Indeks: GS-FK006

Propagační EVA klíčenky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme propagační EVA klíčenky na zakázku v jakékoliv barvě a velikost, jakémkoliv tvaru a opatříme potiskem loga či sloganem Vaší firmy. Propagační EVA klíčenky na zakázku jsou perfektní a originální reklamní předmět.

Indeks: GS-MC-008

Magické kostky jako svatební oznámení

Navrhněte si sami své svatební oznámení v podobě magické kostky. Magické kostky necháme opatřit grafikou dle Vašeho návrhu a Vy je můžete použít jako originální a vtipné svatební oznámení. Magické kostky lze opatřit jakoukoliv grafikou a proto je můžete využít nejen jako svatební oznámení ale také k propagaci firmy. 

Indeks: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Indeks: odz03pse

Odznáčky na zakázku

Vyzkoušejte odznáčky na zakázku pro vaši propagaci nebo jako firemní dárek. Odznáčky na zakázku jsou vyrobené ze stříbra a jsou částečně pozlacené. Na zakázku dodáme odznáčky na zakázku podle vašich představ za výhodné ceny.

Indeks: GS-SLC002

Kovové ozdoby na tkaničky na zakázku

Reklamní kovové ozdoby na tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a s logem. Kovové ozdoby na tkaničky jako reklamní dárek pro fanoušky sportovních týmů, členy sportovních klubů, milovníky značek oblečení či pití. Reklamní kovové ozdoby na tkaničky mají opravdu široké možnosti.

Indeks: GS-OT003

Plechové teploměry na zakázku

Venkovní plechové teploměry na zakázku jsou reklamní předmět, který je užitečný a navíc bude Vaše logo či značka vidět. Plechové teploměry na zakázku v různých velikostech a tvarech. Plechové teploměry na zakázku pro Vaší propagaci. 

Indeks: CCGS-120101

Reklamní semišový čistící hadřík

Semišový reklamní čistící hadřík je vyroben z kvalitního semiše. Semišový reklamní čistící hadřík se zlatým potiskem. Vytvořte luxusní reklamní předmět a nechte si potisknout zlatým či jiným nápisem nebo logem svůj vlastní semišový reklamní čistící hadřík.

Indeks: GS-CHW-005

Dražé ve flow pack s logem

Dražé či žvýkačky bez cukru ve flow pack s logem podle Vašeho zadání. Dražé dodávaná ve flow pack s Vaším logem nebo jiným potiskem budou perfektním osvěžením na veletrzích či výstavách. Dražé mohou být ve flow pack baleny po 1-2 kusech a jejich obal opatříme Vaším firemním logem nebo například kontaktními informacemi.