Plastové vizitky na zakázku
  • Plastové vizitky na zakázku

Plastové vizitky na zakázku

GS-PC001
Ocena 

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem. Jsme schopni vyrobit na zakázku plastové vizitky v jakékoliv barvě a jakýmkoliv designem. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy.

Minimální objednávka: 1000ks

Materiál: PVC

Rozměry: 8.55 cm x 5.4 cm

Cena obsahuje potisk jednou barvou

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-PC001
0
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Plastové vizitky na zakázku

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.

Indeks: hophop003

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu. Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na...

Indeks: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Indeks: GS-SL003

Reklamní tkaničky s vytkávaným logem

Reklamní tkaničky s Vaším vytkávaným logem či značkou jako efektivní a nenákladný předmět Vaší propagace. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem jsou perfektní reklamní předmět, který udělá radost všem. Reklamní tkaničky s vytkávaným logem v různých barvách a velikostech.

Indeks: GS-CHOC-017

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem

Reklamní čokoládové cihličky s potiskem na zakázku dodáváme ve třech různých velikostech. Reklamní čokoládové cihličky v krabičce s potiskem nebo ražbou například logem, značkou nebo sloganem. Reklamní čokoládové pralinky v papírové obalu ve tvaru zlaté nebo stříbrné cihličky budou pěkným a luxusním dárkem, který za Vás řekne, jak si svých zákazníků a...

Indeks: LAHT-120408

Šňůrka na krk potisk

Šňůrka na krk na sobě nese potisk, který je vytvořen technologií využívající teplo - termotransfer. Šňůrka na krk potisk je vyrobena z materiálu polyester. Šňůrka na krk potisk může být vyrobena v jakékoliv barvě. 

Indeks: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Indeks: GS-RDU-005

Promo sportovní kačenky na zakázku

Promo sportovní kačenky pro Vás vyrobíme s potiskem na zakázku. Tyto promo kačenky se sportovní tématikou budou úžásný a originální reklamní dárek pro sportovní kluby. Vaši fanoušci budou milovat promo kačenky a Vám jistě pomohou zvýšit finance ve Vaší klubové kasičce. Ať už chcete vlastní promo kačenky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch...

Indeks: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Indeks: PAAF-120302

Osvěžovač do auta potisk

Osvěžovač do auta může mít potisk logem či sloganem Vaší firmy. Osvěžovač do auta potisk je perfektní reklamní předmět díky své nízké hmotnosti a ceně. Osvěžovač do auta potisk lze využít v kanceláři nebo doma.

Indeks: GS-DM008

Firemní plastové rohože s logem

Tyto firemní plastové rohože s logem jsou na zakázku speciálně upraveny, aby zachytávali co nejvíce špíny a zároveň bránily, aby na ní návštěva uklouzla. Plastové firemní rohože s logem na zakázku oceníte především v deštivém počasí. Firemní plastové rohože mohou být na zakázku opatřeny potiskem.