Promotional Magnets
  • Promotional Magnets

Magnetky na auto s logem

GS-MAGST-013
Ocena 

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto pmagnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu. Magnetky na auto s logem vyrábíme na zakázku. Velikost a tvar promo magnetů si určí zákazník. Za výrobu speciálních tvarů si neúčtujeme zvláštní poplatek.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Szczegóły produktu
GS-MAGST-013
3000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Magnetky na auto s logem

Magnetky na auto s logem

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: GS-MC-005

Reklamní skládací kostky trojúhelník

Tyto reklamní skládací kostky lze rozložit na dvě částí a vzniknout tak dva trojúhelníky. Skládací kostky trojúhelník lze opatřit grafikou dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní a originální reklamní předmět k propagaci značky nebo produktu. Na reklamní skládací kostky troj)helník můžete natisknout informace o společnosti, nabízené služby a produkty,...

Indeks: but02

Butony 3,5

Butony umístěné na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu budou butony originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Indeks: car-air-freshener-012

Promo osvěžovač vzduchu

Náš promo osvěžovač vzduchu je vyroben z papíru z bavlněné vlákniny a je vybaven provázkem na zavěšení. Vůně aromatherapy spolu s logem vytištěným na nášpromo osvěžovač vzduchu vaše zákazníky určitě osloví.

Indeks: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Indeks: PAPW-120302

Propagační papírový větrník

Propagační papírový větrník je jednoduchá hračka, u které si můžete zvolit vlastní design a barvy. Propagační papírový větrník je vhodný pro všechny. Progapační papírový větrník se hodí jako reklamní předmět například na veletrhy či výstavy.

Indeks: MOUP081202

Promo podložka pod myš

Promo podložka pod myš je vyrobena z gumové pěny a je potažena látkou, abyste se po ní mohli myší plynule pohybovat. Promo podložka pod myš se lehce čistí a je vhodným reklamním dárkem pro vaše zákazníky.

Indeks: GS-CHW-005

Dražé ve flow pack s logem

Dražé či žvýkačky bez cukru ve flow pack s logem podle Vašeho zadání. Dražé dodávaná ve flow pack s Vaším logem nebo jiným potiskem budou perfektním osvěžením na veletrzích či výstavách. Dražé mohou být ve flow pack baleny po 1-2 kusech a jejich obal opatříme Vaším firemním logem nebo například kontaktními informacemi. 

Indeks: PAPW--120303

Reklamní větrník s potiskem

Reklamní papírový větrník s potiskem si můžete nechat potisknout vlastním logem či firemním sloganem. Reklamní papírový větrník vyrobíme s jakékoliv barvě a potisk si můžete zvolit také vlastní. Reklamní papírový větrník vhodný pro výstavy a veletrhy.

Indeks: GS-CHW-012

Reklamní plechovka ovál s pastilkami

Plechovka ve tvaru oválu s pastilkami, žvýkačkami nebo dražé. Darujte svým zákazníkům nebo klientům reklamní plechovku ovál s pastilkami plnou sladkého či mentolového osvěžení. Plechovka ve tvaru oválu s dražé může být potistěna logem, obrázkem, sloganem nebo jinou grafikou dle Vašeho zadání.