Cup
  • Cup
  • Cup

Reklamní šálek

cup5
Ocena 

Tento hnědý reklamní šálek je vyroben z kvalitní keramiky. Tento stylový reklamní šálek bude na očích každý den během přestávky na kávu. 

  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Opis

Tento hnědý reklamní šálek je vyroben z kvalitní keramiky. Tento stylový reklamní šálek bude na očích každý den během přestávky na kávu. S potiskem loga nebo značky je šálek z naší nabídky ideálním propagačním předmětem pro restaurace, kavárny nebo prodejny kávy. Vyberte si z široké nabídky barev a získejte originální reklamní šálek.

Szczegóły produktu
cup5
3000
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Reklamní šálek

Reklamní šálek

Tento hnědý reklamní šálek je vyroben z kvalitní keramiky. Tento stylový reklamní šálek bude na očích každý den během přestávky na kávu. 

Napisz swoją opinię
16 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: taw001

porcelanove nadobi

Nabízíme vám set porcelánového nádobí. Set obsahuje konvičku, šálek a cukřenku s mlékovkou. Tento set porcelánového nádobí zajisté potěší jako dárek, ale i příjemně ozdobí váš stůl při slavnostních událostech.

Indeks: cup013

hrnky

Tyto klasické keramické hrnky vám nabízíme na výběr v několika barvách. Jsou hezkého barevného designu a navíc máte možnost mít tyto hrnky jako skvělý propagační předmět při natisknutí loga či symbolu vaší firmy.

Indeks: cup010-1

kelimky

Kelímky se hodí při každé příležitosti. Kelímky můžete je použít jak při pořádané párty, pracovním jednání, veletrzích či jen jako propagační předmět.

Indeks: 13

hrnecek tvarovany

Hrneček s tvarovanými ouškama do srdíčka. Tento tvarovaný hrneček nabízí široký prostor pro vaše reklamní logo či slogan, kterým vám potiskneme tento hrneček podle vašich požadavků.

Indeks: cup107

Reklamní průhledný hrnek

Tyto reklamní průhledné hrnky nabízíme v různých velikostech, designech a barevných kombinacích. Reklamní průhledné hrnky potiskneme firemním logem či reklamním nápisem dle požadavků zákazníka. Reklamní průhledné hrnky z naší nabídky budou originálním dárkem pro Vaše přátele či obchodní partnery.

Indeks: cup

hrnky

Máme pro vás obyčejné hrnky s možností potisku vámi zvoleným designem. Tyto hrnky nabízíme v různém barevném provedení.

Indeks: STJB-003

Reklamní kouzelný hrníček

Reklamní kouzelný hrníček z naší nabídky je vyroben z kvalitní keramiky se speciální barvou, která oxiduje. Díky tomu tento keramický kouzelný hrníček změní barvu i obrázky, jakmile do něho nalijete horkou tekutinu.

Indeks: cup4

Propagační šálky

Propagační šálky z naší nabídky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního keramického materiálu. Tyto propagační šálky s bílým vnitřkem a červeným ouškem budou krásným dárkem pro Vaše přátele.