Placatka - Ornamenty

Placatka - Ornamenty

4PL0006
Rating 

Kovová lesklá placatka s dvěma pruhy ornamentů a vrchní část placatky z leštěné nerez oceli.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Kovová lesklá placatka s dvěma pruhy ornamentů a vrchní část placatky z leštěné nerez oceli. Mezi ornamenty na přední straně placatky je nerezový ovál určený k potisku monogramem či vaším vlastním návrhem

Tato krásná placatka s ornamenty je krásným dárkem.

Tehnične lastnosti
4PL0006
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Placatka - Ornamenty

Placatka - Ornamenty

Kovová lesklá placatka s dvěma pruhy ornamentů a vrchní část placatky z leštěné nerez oceli.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: sad05

Placatka v sadě

Osvědčeným dárkem je placatka v sadě. Nabízíme placatku v sadě s metrem. Tato placatka v sadě je zejména vhodná pro pány a kutily. Placatka v sadě je z chromu.

Referenca: picnic9

Reklamní ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu

Reklamní ocelové kostky jsou dobrým reklamním dárkem, který jistě nadchne svou originalitou. Ocelové ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu jsou skvělým způsobem, jak ochladit Váš nápoj bez toho, aby se naředil vodou po rozpuštěné kostce ledu.  reklamní dárek s velmi douhou životností.  

Referenca: 4PL0018

Placatka - Kulata

Stříbrná kulatá butylka má lesklý povrch a šroubovací odnímatelný uzávěr. Tato kulatá placatka je ideální do kapsy obzvláště v zimních měsících.

Referenca: 4PL0000

Placatka - Textil + kuze + logo

Placatka s koženým dekorem doplněný textilem. Placatka se díky koženému obalu příjemně drží a nestudí. Na přední části je v kůži oválný nerez, do kterého je možné vložit logo či vaší značku.

Referenca: 4PL0024

Placatka hladka + poharky

Placatka s hladkým povrchem, dvěma pohárky a nálevkou pro snadnější plnění. Placatka i pohárky jsou z nerez oceli. Uzávěr placatky je připevněný na pohyblivém kloubu, takže je nemožné ho ztratit.

Referenca: sad04

Zátka na víno

Zátka na víno z nerezu. Zátka na víno je oblíbeným dárkem pro každého milovníka vína. Nabízíme zátku na víno v sadě s placatkou. Tato zátka na víno je zejména vhodná pro pány milovníky vína. 

Referenca: 4PL0023

Lahvicka mala na klice matna

Kovová malá lahvička na klíče z nerezavějící oceli a matného vzhledu. Na klíče tuto malou lahvičku připevníte pomocí její karabinky a nemůže se tak stát, že byste po ruce neměli panáka svého oblíbeného nápoje.

Referenca: 4PL0021

butylky

Kovová butylka z nerezavé oceli a matným stříbrným povrchem. Vršek je i po odšroubování připoutaný k butylce. Její velký prostor využijte pro umístění svého loga či značky, které vám na butylku natiskneme.