Dárkové pero

Dárkové pero

pen029
Rating 

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem. Dárkové pero dodáváme za konkurenční ceny. Na zakázku vám na dárkové pero vytiskneme vaše firemní logo nebo reklamní slogan. Máte o tato dárková pera zájem? Neváhejte a kontaktujte naše obchodní zástupce.

Tehnične lastnosti
pen029
2000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Dárkové pero

Dárkové pero

Dárkové pero je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Dárkové pero má dlouhou životnost a dobře se s ním píše. Dárkové pero dodáváme v různých velikostech, tvarech a barvách. Dárkové pero je zaručeně nejlepším propagačním předmětem.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: pen012

Propiska

Tato plastová propiska ve dvoubarevném provedení je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tuto propisku nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen025

Propagační pera

Propagační pera jsou vyrobena z kvalitního materiálu. Propagační pera jsou šetrná k životnímu prostředí. Propagační pera vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen023

Pero z kovového materiálu

Pero z kovového materiálu je velmi kvalitní. Pero z kovového materiálu má dlouhou životnost a dobře se s ním píše, protože je lehké. Pero z kovového materiálu dodáváme v různých velikostech a barvách. Pero z kovového materiálu dodáváme za konkurenční ceny.

Referenca: pen019-1

Propisovací pera

Tato propisovací pera jsou vyrobena z kvalitního kovu, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Tato propisovací pera označíme Vaším logem či reklamním textem, a vy se tak nesmazatelně zapíšete do paměti Vašich zákazníků.. Chcete-li získat tato propisovací pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: pen005

Propiska

Tato plastová propiska jednoduchého designu je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen014

Propisovačky

Tyto plastové propisovačky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisovačky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisovaček? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen025-1

Pera

Pera jsou vyrobena z kvalitní slitiny, mají jednoduchý, stylový design a jsou ideální pro reklamní účely. Vyberte si požadovanou barvu a logo či reklamní text, o ostatní se postaráme my. Chcete-li získat tato pera za nejlepší ceny, neváhejte nás kontaktovat.

Referenca: pen017

Propiska plastová

Tyto plastové propisky ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen027

Reklamní plastové pero

Reklamní plastové pero je vyrobeno z kvalitního materiálu. Reklamní plastové pero je šetrné k životnímu prostředí. Reklamní plastové pero vám na zakázku potiskneme vaším firemním logem nebo reklamním sloganem.

Referenca: pen011

Psací potřeby

Tyto psací potřeby ve dvoubarevném provedení jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto psací potřeby nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto psacích potřeb? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen016

Propiska plastová

Tato plastová propiska je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto plastové propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto plastových propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: pen101

Originální propisky

Tyto originální propisky ve tvaru golfových holí představují cenově výhodný a efektivní nástroj pro prezentaci Vaší firmy nebo produktů.  Tyto propisky mohou sloužit jako originální reklamní dárek pro Vaše zaměstnance nebo obchodní partnery. Zašlete nám Vaše logo nebo reklamní text, a o zbytek se postaráme my. Neváhejte a objednejte si ještě dnes tyto...

Referenca: pen002

Kuličkové pero

Toto kuličkové pero ve dvoubarevném provedení s jednoduchým a líbivým designem je levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Toto kuličkové pero nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto kuličkových per?

Referenca: pen14

Propisky

Tyto plastové propisky jsou levnou variantou pro Vaši reklamu a firemní image. Tyto propisky nabízíme v různých barvách. Máte zájem o objednání těchto propisek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.