Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Kapesní nože
Kapesní nože

Kapesní nože

Kapesní nože jsou nepostradatelnou pomůckou na každém výletě a cestě do přírody. Proto může být kapesní nůž s potiskem ideální reklamou třeba právě pro vás. Naše nože jsou z kvalitní nerezové oceli a za výhodné ceny.

Obstaja 43 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 43 izdelkov
Aktivni filtri

Referenca: naf008

Multifunkční nůž

Multifunkční nůž pomůže při řadě činností. Náš multifunkční nůž je z kvalitního kovu. Multifunkční nůž je osvědčený praktický dárek nejen pro pány.

Referenca: 4NO0024

Nožík na klíče

Nožík na klíče celokovový. Kvalitní nožík na klíče je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat nožík na klíče? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0028

Lámací nůž

Lámací nůž s vyměnnou čepelí z japonské oceli. Lámací nůž s pojistkou. Vyzkoušejte praktický lámací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete tento lámací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Referenca: 4KL0004

Multifunkční kleště

Multifunkční kleště slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Multifunkční kleště mají také kolečko na klíče. Multifunkční kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku.

Referenca: 4NO0022

Kapesní nůž

Kapesní nůž se dvěma otvíráky na lahve, pilníkem a malou skobou. Tento otvírací kapesní nůž je celokovový. Chcete si objednat tento kapesní nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0023

Malý nožík

Malý nožík otvírací. Tento otvírací malý nožík je celokovový s pojistkou. Chcete si objednat tento malý nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0025

Malý nůž

Malý nůž s odlehčenou rukojetí. Tento otvírací malý nůž je celokovový s pojistkou a klipem na opasek. Chcete si objednat tento malý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0026

Velký nůž

Velký nůž celokovový. Tento velký nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Velký nůž má také klip na opasek. Chcete si objednat tento velký nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0027

Modrý nožík

Modrý nožík celokovový s krásnou barevnou střenkou. Tento modrý nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Modrý nožík má také klip na opasek. Chcete si objednat tento modrý nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4KL0000

Kleště

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.