Malý nůž

Malý nůž

4NO0025
Rating 

Malý nůž s odlehčenou rukojetí. Tento otvírací malý nůž je celokovový s pojistkou a klipem na opasek. Chcete si objednat tento malý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Malý nůž s odlehčenou rukojetí. Tento otvírací malý nůž je celokovový s pojistkou a klipem na opasek. Chcete si objednat tento malý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Tehnične lastnosti
4NO0025
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Malý nůž

Malý nůž

Malý nůž s odlehčenou rukojetí. Tento otvírací malý nůž je celokovový s pojistkou a klipem na opasek. Chcete si objednat tento malý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: 4NO0010

Ergonomický nůž

Otvírací ergonomický nůž se zajímavou rukojetí pro pohodlnou práci. Ergonomický nůž je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento ergonomický nůž má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat ergonomický nůž? Kontaktujte nás.

Referenca: 4NO0016

Nůž černý střední

Nůž černý střední s plastovou rukojetí. Tento nůž černý střední má pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž černý střední má také klip na opasek. Chcete si objednat nůž černý střední? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4KL0001

Kleště s kladivem

Kleště s kladivem slouží také jako nuz, křížový šroubovák, pilka, magnetický šroubovák se sedmi násadkami. Kleště s kladivem jsou z velmi kvalitní oceli. Kleště s kladivem jsou ten nejpraktičtější dárek. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: 4NO0024

Nožík na klíče

Nožík na klíče celokovový. Kvalitní nožík na klíče je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat nožík na klíče? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4KL0002

Kleště s lampou

Kleště s lampou slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník, LED lampa. Kleště s lampou mají také kolečko na klíče. Kleště s lampou je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: for100

Vysouvací nůž

Vysouvací nůž s odlamovací čepelí z japonské oceli. Vyzkoušejte praktický vysouvací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete vysouvací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Referenca: 4NO0000

Nůž s pouzdrem

Nůž s pouzdrem opatřený bezpečnostní pojistkou. Tento nůž s pouzdrem má navíc klip na opasek. Nůž s pouzdrem nabízíme za bezkonkurenční cenu.

Referenca: 4NO0011

Nůž do kapsy

Otvírací nůž do kapsy s plastovou rukojetí. Nůž do kapsy je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento nůž do kapsy má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat nůž do kapsy? Kontaktujte nás.

Referenca: 4NO0001

Odlehčený nůž

Otvírací odlehčený nůž pro snadnou manipulaci. Odlehčený nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento odlehčený nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat odlehčený nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: 4KL0003

Praktické kleště

Praktické kleště slouží také jako otvírák na lahve a konzervy, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Praktické kleště mají také kolečko na klíče. Praktické kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: naf008-1

Manikúrový nožík

Manikúrový nožík s očkem na zavěšení třeba na klíče. Tento manikúrový nožík nabízíme za nejlepší cenu. Pro vyřízení objednávky na manikúrový nožík nás kontaktujte.

Referenca: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Referenca: 4NO0019

Šedivý nůž

Otvírací šedivý nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento šedivý nůž má pojistku proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat tento šedivý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.