Kleště

Kleště

4KL0000
Rating 

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Tehnične lastnosti
4KL0000
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kleště

Kleště

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: 4NO0021

Nožík kapesní červený

Nožík kapesní červený s otvírákem na lahve a malou skobou. Nožík kapesní červený s plastovým tělem. Tento nožík kapesní červený má kroužek pro zavěšení na klíče.

Referenca: 4KL0002

Kleště s lampou

Kleště s lampou slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník, LED lampa. Kleště s lampou mají také kolečko na klíče. Kleště s lampou je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: 4NO0001

Odlehčený nůž

Otvírací odlehčený nůž pro snadnou manipulaci. Odlehčený nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento odlehčený nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat odlehčený nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Referenca: 4NO0008

Dřevěný nožík

Otvírací dřevěný nožík se zajímavou rukojetí. Dřevěný nožík je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento dřevěný nožík má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat dřevěný nožík? Kontaktujte nás.

Referenca: 4NO0017

Tenký nožík

Tenký nožík s dřevěnou rukojetí. Tento tenký nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Náš tenký nožík je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat tenký nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0027

Modrý nožík

Modrý nožík celokovový s krásnou barevnou střenkou. Tento modrý nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Modrý nožík má také klip na opasek. Chcete si objednat tento modrý nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0013

Děrovaný nůž

Otvírací děrovaný nůž s odlehčenou rukojetí. Děrovaný nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento děrovaný nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat děrovaný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0028

Lámací nůž

Lámací nůž s vyměnnou čepelí z japonské oceli. Lámací nůž s pojistkou. Vyzkoušejte praktický lámací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete tento lámací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Referenca: 4NO0018

Vyhazovací nůž

Vyhazovací nůž s plastovou rukojetí. Vyhazovací nůž se otevře po stisku tlačítka, které zároveň slouží jako pojistka. Vyhazovací nůž je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat vyhazovací nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: naf008

Multifunkční nůž

Multifunkční nůž pomůže při řadě činností. Náš multifunkční nůž je z kvalitního kovu. Multifunkční nůž je osvědčený praktický dárek nejen pro pány.

Referenca: 4NO0005

Černý nožík

Otvírací černý nožík s plastovou rukojetí. Černý nožík je celokovový s klipem na opasek. Tento černý nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat černý nožík? Kontaktujte nás.

Referenca: 4NO0020

Nůž červený

Nůž červený s pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž červený celokovový sklipem na opasek. Tento nůž červený může být skvělým propagačním předmětem právě pro vás.

Referenca: 4NO0006

Lovecký nůž

Otvírací lovecký nůž s plastovou rukojetí. Lovecký nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento lovecký nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat lovecký nůž? Kontaktujte nás.