Kleště

Kleště

4KL0000
Értékelés 

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Termék részletei
4KL0000
0
Vélemények

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Kleště

Kleště

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Írja meg véleményét
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Cikkszám: 4KL0004

Multifunkční kleště

Multifunkční kleště slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Multifunkční kleště mají také kolečko na klíče. Multifunkční kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku.

Cikkszám: naf008

Multifunkční nůž

Multifunkční nůž pomůže při řadě činností. Náš multifunkční nůž je z kvalitního kovu. Multifunkční nůž je osvědčený praktický dárek nejen pro pány.

Cikkszám: 4NO0012

Dřevěný nůž

Otvírací dřevěný nůž s krásnou střenkou. Dřevěný nůž je z kvalitní oceli. Tento dřevěný nůž má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat dřevěný nůž? Kontaktujte nás.

Cikkszám: 4NO0022

Kapesní nůž

Kapesní nůž se dvěma otvíráky na lahve, pilníkem a malou skobou. Tento otvírací kapesní nůž je celokovový. Chcete si objednat tento kapesní nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Cikkszám: 4NO0024

Nožík na klíče

Nožík na klíče celokovový. Kvalitní nožík na klíče je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat nožík na klíče? Kontaktujte nás ještě dnes.

Cikkszám: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Cikkszám: 4NO0006

Lovecký nůž

Otvírací lovecký nůž s plastovou rukojetí. Lovecký nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento lovecký nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat lovecký nůž? Kontaktujte nás.

Cikkszám: 4NO0013

Děrovaný nůž

Otvírací děrovaný nůž s odlehčenou rukojetí. Děrovaný nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento děrovaný nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat děrovaný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Cikkszám: 4NO0005

Černý nožík

Otvírací černý nožík s plastovou rukojetí. Černý nožík je celokovový s klipem na opasek. Tento černý nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat černý nožík? Kontaktujte nás.

Cikkszám: 4NO0008

Dřevěný nožík

Otvírací dřevěný nožík se zajímavou rukojetí. Dřevěný nožík je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento dřevěný nožík má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat dřevěný nožík? Kontaktujte nás.

Cikkszám: 4NO0016

Nůž černý střední

Nůž černý střední s plastovou rukojetí. Tento nůž černý střední má pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž černý střední má také klip na opasek. Chcete si objednat nůž černý střední? Kontaktujte nás ještě dnes.

Cikkszám: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Cikkszám: 4KL0003

Praktické kleště

Praktické kleště slouží také jako otvírák na lahve a konzervy, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Praktické kleště mají také kolečko na klíče. Praktické kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Cikkszám: 4NO0003

Velký černý nůž

Otvírací velký černý nůž s plastovou rukojetí. Velký černý nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento velký černý nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat velký černý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Cikkszám: 4NO0015

Nůž zelený

Nůž zelený celokovový. Tento nůž zelený má pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž zelený má také klip na opasek. Chcete si objednat nůž zelený? Kontaktujte nás ještě dnes.