Kleště

Kleště

4KL0000
Rating 

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Description

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Product Details
4KL0000
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Kleště

Kleště

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Write your review
16 other products in the same category:

Reference: 4KL0004

Multifunkční kleště

Multifunkční kleště slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Multifunkční kleště mají také kolečko na klíče. Multifunkční kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku.

Reference: 4KL0001

Kleště s kladivem

Kleště s kladivem slouží také jako nuz, křížový šroubovák, pilka, magnetický šroubovák se sedmi násadkami. Kleště s kladivem jsou z velmi kvalitní oceli. Kleště s kladivem jsou ten nejpraktičtější dárek. Pro objednání nás kontaktujte.

Reference: 4KL0003

Praktické kleště

Praktické kleště slouží také jako otvírák na lahve a konzervy, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Praktické kleště mají také kolečko na klíče. Praktické kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Reference: 4NO0014

Kapesní nožík

Kapesní nožík celokovový. Tento kapesní nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat kapesní nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 4NO0000

Nůž s pouzdrem

Nůž s pouzdrem opatřený bezpečnostní pojistkou. Tento nůž s pouzdrem má navíc klip na opasek. Nůž s pouzdrem nabízíme za bezkonkurenční cenu.

Reference: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Reference: 4NO0005

Černý nožík

Otvírací černý nožík s plastovou rukojetí. Černý nožík je celokovový s klipem na opasek. Tento černý nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat černý nožík? Kontaktujte nás.

Reference: 4NO0018

Vyhazovací nůž

Vyhazovací nůž s plastovou rukojetí. Vyhazovací nůž se otevře po stisku tlačítka, které zároveň slouží jako pojistka. Vyhazovací nůž je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat vyhazovací nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 4NO0010

Ergonomický nůž

Otvírací ergonomický nůž se zajímavou rukojetí pro pohodlnou práci. Ergonomický nůž je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento ergonomický nůž má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat ergonomický nůž? Kontaktujte nás.

Reference: 4NO0026

Velký nůž

Velký nůž celokovový. Tento velký nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Velký nůž má také klip na opasek. Chcete si objednat tento velký nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 4NO0001

Odlehčený nůž

Otvírací odlehčený nůž pro snadnou manipulaci. Odlehčený nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento odlehčený nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat odlehčený nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Reference: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Reference: 4NO0020

Nůž červený

Nůž červený s pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž červený celokovový sklipem na opasek. Tento nůž červený může být skvělým propagačním předmětem právě pro vás.

Reference: for100

Vysouvací nůž

Vysouvací nůž s odlamovací čepelí z japonské oceli. Vyzkoušejte praktický vysouvací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete vysouvací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Reference: 4NO0025

Malý nůž

Malý nůž s odlehčenou rukojetí. Tento otvírací malý nůž je celokovový s pojistkou a klipem na opasek. Chcete si objednat tento malý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.