Reklamní mini nožík kapesní na klíče

Reklamní mini nožík kapesní na klíče

4NO0029
Rating 

Reklamní mini nožík kapesní na klíče.

Malý reklmní nožík který je praktickým přívěškem a prefektním nosičem loga nebo reklmního sdělení.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Reklamní malý nožík kapesní na klíče.

 

Malý reklmní nožík který je praktickým přívěškem a prefektním nosičem loga nebo reklmního sdělení.

Tehnične lastnosti
4NO0029
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Reklamní mini nožík kapesní na klíče

Reklamní mini nožík kapesní na klíče

Reklamní mini nožík kapesní na klíče.

Malý reklmní nožík který je praktickým přívěškem a prefektním nosičem loga nebo reklmního sdělení.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: 4KL0001

Kleště s kladivem

Kleště s kladivem slouží také jako nuz, křížový šroubovák, pilka, magnetický šroubovák se sedmi násadkami. Kleště s kladivem jsou z velmi kvalitní oceli. Kleště s kladivem jsou ten nejpraktičtější dárek. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Referenca: 4NO0017

Tenký nožík

Tenký nožík s dřevěnou rukojetí. Tento tenký nožík má pojistkou proti nechtěnému zavření. Náš tenký nožík je perfektním reklamním předmětem. Chcete si objednat tenký nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: for100

Vysouvací nůž

Vysouvací nůž s odlamovací čepelí z japonské oceli. Vyzkoušejte praktický vysouvací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete vysouvací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Referenca: 4NO0028

Lámací nůž

Lámací nůž s vyměnnou čepelí z japonské oceli. Lámací nůž s pojistkou. Vyzkoušejte praktický lámací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete tento lámací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Referenca: 4KL0000

Kleště

Kleště z kvalitního trvanlivého kovu. Tyto kleště lze použít pro reklamní a propagační účely. Pokud chcete objednat kleště, kontaktujte nás.

Referenca: naf008

Multifunkční nůž

Multifunkční nůž pomůže při řadě činností. Náš multifunkční nůž je z kvalitního kovu. Multifunkční nůž je osvědčený praktický dárek nejen pro pány.

Referenca: 4NO0023

Malý nožík

Malý nožík otvírací. Tento otvírací malý nožík je celokovový s pojistkou. Chcete si objednat tento malý nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4NO0015

Nůž zelený

Nůž zelený celokovový. Tento nůž zelený má pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž zelený má také klip na opasek. Chcete si objednat nůž zelený? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: 4KL0003

Praktické kleště

Praktické kleště slouží také jako otvírák na lahve a konzervy, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Praktické kleště mají také kolečko na klíče. Praktické kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Referenca: 4NO0013

Děrovaný nůž

Otvírací děrovaný nůž s odlehčenou rukojetí. Děrovaný nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento děrovaný nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat děrovaný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Referenca: 4KL0004

Multifunkční kleště

Multifunkční kleště slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Multifunkční kleště mají také kolečko na klíče. Multifunkční kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku.

Referenca: 4NO0003

Velký černý nůž

Otvírací velký černý nůž s plastovou rukojetí. Velký černý nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento velký černý nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat velký černý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.