Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Pouzdra na cigarety

Pouzdra na cigarety

Obstaja 6 izdelkov.

Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov
Aktivni filtri

Referenca: 4KP0001

Pouzdro na cigarety - lesklé

Toto pouzdro na cigarety v lesklém provedení je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto pouzdro na cigarety můžeme opatřit Vaším firemním logem či reklamním textem, a může tak sloužit jako praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto lesklých cigaretových pouzder za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.

Referenca: bmw-16

Pouzdro na cigarety

Toto pouzdro na cigarety je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto pouzdro na cigarety můžeme opatřit Vaším firemním logem či reklamním textem, a může tak sloužit jako praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto cigaretových pouzder za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.

Referenca: 4KP0003

Pouzdro na cigarety - proužky

Toto pouzdro na cigarety s proužky je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto pouzdro na cigarety můžeme opatřit Vaším firemním logem či reklamním textem, a může tak sloužit jako praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto cigaretových pouzder s proužky za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.

Referenca: BMW-006

Kovové pouzdro na cigarety

Toto kovové pouzdro na cigarety je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto kovové pouzdro na cigarety můžeme opatřit Vaším firemním logem či reklamním textem, a může tak sloužit jako praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto kovových cigaretových pouzder za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.

Referenca: 4KP0002

Pouzdro na cigarety - Praha

Toto pouzdro na cigarety s motivem města Prahy je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto pouzdro na cigarety může sloužit jako originální a praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto cigaretových pouzder za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.

Referenca: 4KP0000

Pouzdro na cigarety - Fotbalista

Toto pouzdro na cigarety s motivem fotbalisty je vyrobeno z kvalitního kovu. Toto pouzdro na cigarety může sloužit jako originální a praktický reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto cigaretových pouzder za příznivé ceny? Kontaktujte náš tým.