Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Ostatní
Ostatní

Ostatní

Obstaja 11 izdelkov.

Prikazujem 1-11 od 11 izdelkov
Aktivni filtri

Referenca: odz06pse

Jmenovky

Nechte si vyrobit na firemní akce speciální jmenovky s originálním designem. Jmenovky mají možnost výměny jména. Dejte o sobě vědět s pomocí našich jmenovek. Tyto jmenovky je možné upravit přesně podle vašich představ.

Referenca: flag001

Vlajka

Vlajka s potiskem může být dobrým firemním dárkem. Stejně může být vlajka s logem firmy doplňkem firemních akcí. Představte si, jak by vypadala vaše reklama na této vlajce. Vlajky je možné potisknout libivolnou reklamou.

Referenca: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Referenca: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Referenca: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Referenca: picnic9

Reklamní ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu

Reklamní ocelové kostky jsou dobrým reklamním dárkem, který jistě nadchne svou originalitou. Ocelové ledové kostky ocelové, chladící / mrazící, kameny do pití, drinků, nápojů, whisky, alkoholu jsou skvělým způsobem, jak ochladit Váš nápoj bez toho, aby se naředil vodou po rozpuštěné kostce ledu.  reklamní dárek s velmi douhou životností.