Custom Text Block

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetu

Sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

  • Banner

Ostatní

Ostatní

Subcategories

Obstaja 12 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 12 izdelkov
Aktivni filtri

Referenca: 3303motorbike

Motocykl BMW

Model BMW motocyklu se spoustou propracovaných detailů. Tento model BMW motocyklu je ideálním dárkem pro kluky i holky a všechny nadšené sběratele. Máte zájem o objednání těchto BMW motocyklů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Referenca: toy017

Míč

Tento drobný kopací míč je ideální k použití jako přívěsek na klíče. Tento kopací míč můžeme označit reklamním textem nebo Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem dozvědět se více informací o těchto míčích? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: kostky

Kostky

Tyto hrací kostky nabízíme v různých barvách a velikostech. Tyto kostky jsou nepostradatelným pomocníkem pro různé stolní hry. Máte zájem o objednání těchto kostek? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Referenca: 3dtoy02

3D auto

Reklamní 3D auto vyrobíme na zakázku s potiskem. Toto 3D auto je skládací. Pro objednání a upřesnění ceny 3D auta nás neváhejte kontaktovat.

Referenca: 3dtoy04

3D dům

Reklamní 3D dům z tvrzeného papíru. Nabízíme 3D dům v 16 různých provedeních. 3D dům je skládací. Pro detaily o 3D domě nás kontaktujte.

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: sbox004

Tančící hračka

Tančící hračka může být zábavný reklamní dárek. Tančící hračka se pohybuje podle hudby. Kontaktujte nás pro detaily výroby této tančící hračky na zakázku.

Referenca: kaleidoscope005

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka

krasohled / kaleidoskop udělej si sám skladačka Tento kaleidoskop udělej si sám je idealním dárkem pro děti. Kaleidoskop udělej si sám rozvíjí jejich tvořivost a umožní hravou formou pochopit některé základní principy fyziky. Kaleidoskop pro děti je škola hrou v praxi. Kaleidoskop je dodáván v rozloženém stavu.

Referenca: GS-COFF-005

Reklamní nerezový ocelový mini plecháček šálek na espresso

Reklamní plecháček velmi dobrý poměr vnímané hodnoty vůči ceně. Vhodný na espresso, nebo panaka při kempování, offroad dovolené nebo na lodi. Malý nerezový nerozbitný plecháček by měl patřit mezi Vaší povinnou výbavu. Malý plechový mini hrnek díky svému objemu hravě nahradní i velký panák. Primárně je plecháček určen na espresso, ale může se hodit na...

Referenca: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...