Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka tvary na zakázku

GS-LLP-002
Rating 

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. Tyčka promo lízátka s tvary na zakázku může být opatřena ozdobným páskem s potiskem podle Vašich přání. Promo lízátka s tvary na zakázku jsou velice univerzální a můžete je využít pro jakékoliv reklamní kampaně nebo na výstavách a veletrzích. 

Min. objednávka: 3000ks/druh
Rozměry: 100x30mm, 50x60mm, 45x70mm nebo na zakázku
Hmotnost: 20-30g
Tvar: na zakázku
Příchutě:ovoce (např. citron, jahoda, pomeranč, višeň, jablko)
Barvy: základní barvy
Potisk obalu: na zakázku

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-LLP-002
0
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka tvary na zakázku

Promo lízátka mohou mít různé tvary na zakázku jsou plochá a mohou být tvarovaná dle Vašeho zadání. Promo lízátka různé tvary na zakázku jsou vhodná do transparentního obalu. Libovolné tvary pro Vaše promo lízátka na zakázku nejsou pro nás problém. 

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Referenca: GS-CHW-010

Propagační pastilky v plechovce s potiskem

Propagační pastilky, žvýkačky, mentolové či ovocné dražé v plechovce ve stříbrné nebo bílé barvě a s potiskem dle Vašeho zadání. Pastilky v plechovce s potiskem jako logem, značkou, obrázkem produktu nebo jiným designem bude pefrektní dárek pro zákazníky na Vaší příští propagační akci. 

Referenca: GS-MC-004

Reklamní kouzelný mnohoúhelník s potiskem

Reklamní kouzelný mnohoúhelník opatříme potiskem dle Vašeho zadání a Vy tak získáte unikátní předmět, který bude prezentovat například služby společnosti, kontaktní informace, Vaše produkty či zaměstnance. Kouzelný mnohoúhelník s potiskem je perfetkní reklamní předmět pro Vaše obchodní klienty nebo zákazníky.

Referenca: pad-090809

Propagační gelová podložka

Propagační gelovou podložku jednoduše musíte mít ve svém autě. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu na palubní desku auta. Používáním naší propagační gelové podložky zabráníte tomu, aby vám tyto předměty při jízdě jezdily ze strany na stranu, popřípadě padaly na podlahu.

Referenca: CCHT-120106

Reklamní hadřík s logem

Reklamní hadřík s logem je perfektní pro přirozené odstranění prachu či nečistot. Reklamní hadřík s logem může sloužit jako dárek pro zákazníky na prodejně.

Referenca: GS-CHW-007

Firemní žvýkačky v clic clac s logem

Žvýkačky, mentolové nebo sladké dražé či pastilky v plechové krabičce clic clac, která může být potištěna firemním logem nebo jiným potiskem. Žvýkačky v clic clac krabičce s logem jako osvěžující dárek pro Vaše firemní klienty a zákazníky. 

Referenca: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Referenca: LAHT-120415

Promo lanyard na krk

Promo lanyard na krk potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Promo lanyard na krk je velmi levný reklamní předmět. 

Referenca: hour_glass_013

Dřevěné přesýpací hodiny

Tyto přesýpací hodiny vám vyrobíme na míru z kvalitního dřeva. Délka časového úseku, který dřevěnými přesýpacími hodinami bude měřen, je zcela ve vaší kompetenci.

Referenca: 4OS0024

Balónky

Tyto balonky nabízíme v různých barvách. Balonky rozptýlí nejen Vaše  ratolesti. Balonky na požádání označíme reklamním textem nebo logem dle Vašeho přání. Neváhejte a objednejte si tyto barevné balonky za příznivé ceny ještě dnes.

Referenca: hour_glass_012

Přesýpací hodiny na míru

Přesýpací hodiny na míru vám vyrobíme v jakémkoli tvaru a barevném provedení. S našimi přesýpacími hodinami na míru budete mít u svých zákazníků zaručeně úspěch.

Referenca: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...