Netkaná nákupní taška s potiskem

Netkaná nákupní taška s potiskem

GS-BAG-010
Rating 

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely.

  Varnostna politika

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika dostave

(uredite z modulom pomiritev stranke)

  Politika vračila

(uredite z modulom pomiritev stranke)

Opis

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely. Nákupní tašku z netkané textilie s potiskemVám vyrobíme dle požadavku s možností zvolit si velikost a barvu. Kontaktujte nás! Garantujeme Vám nejnižší cenu naší nákupní tašky z netkané textilie s potiskem.

 

Materiál: netkaná nextílie

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Tehnične lastnosti
GS-BAG-010
3000
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Netkaná nákupní taška s potiskem

Netkaná nákupní taška s potiskem

Tato netkaná nákupní taška s potiskem je vyrobena z odolného bavlněného materiálu s dlouhými uchy. Naše netkaná nákupní taška s potiskem nabízí velkou plochu k potisku Vašeho loga nebo reklamního textu, je to skvělý propagační dárek pro různé účely.

Write your review
16 drugi izdelki v isti kategoriji:

Referenca: GS-BAG-006

Reklamní textilní taška

Tato reklamní textilní taška  je z kvalitní netkané textilie, její dno je skládací pro větší vnitřní objem. Textilní tašku vám nabízíme v několika barevných variantách, a sami si navrhněte logo, které vám natiskneme na tuto praktickou textilní tašku.

Referenca: GS-BAG-021

Promo netkané tašky

Tyto promo netkané tašky ze 100% netkaného polypropylenu jsou určeny pro opakované používání. S potiskem loga jsou tyto netkané tašky idelání reklamou pro všechny příležitosti.

Referenca: GS-BAG-009

Propagační taška z netkané textilie

Tato propagační taška z netkané textilie je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Nabízí velkou plochou určenou k potisku Vašeho loga a reklamy, čímž je skvělým propagačním dárkem pro každého. Propagační taška z netkané textilie je pevná a lehká, vhodná pro běžné používání.

Referenca: GS-BAG-019

Reklamní velká taška

Reklamní velká taška je vyrobena z pevného polypropylenu, je pevná a dá se použít opakovaně. Tato velká taška na zakázku je zhotovena s dlouhými uchy, je tedy ideální k nošení zavěšená na rameni.

Referenca: GS-BAG-014

Dárkové tašky na zakázku

Dárkové tašky na zakázku z naší nabídky jsou vyrobeny z kvalitního polypropylenu a díky svým vlastnostem mají nosnost až 10 kg. Tyto dárkové tašky na zakázku Vám dodáme s potiskem firemního loga, značky nebo jiného motivu.

Referenca: GS-BAG-024

Netkané polypropylenové tašky na zakázku

Netkané polypropylenové tašky na zakázku z naší nabídky jsou odolné a lehké. Tašky jsou navrženy v zelené barvě s vlastní volbou uspořádání potisku. Tyto netkané polypropylenové tašky na zakázku jsou pratelné, vhodné k běžnému nošení.

Referenca: GS-BAG-001

Propagační netkaná velká taška

Tato propagační netkaná velká taška je vyrobena z polypropylenu, který je pevný, odolný, recyklovatelný a bez škodlivého vlivu na životní prostředí. Propagační velká taška z netkané textilie se dá snadno složit, aniž by se poškodila. Po rozložení vypadá stále jako nová.

Referenca: GS-BAG-015

Velké propagační tašky

Velké propagační tašky  jsou vyrobeny z netkaného polypropylenu. Díky svým vlastnostem se velké tašky s potiskem na zakázku používají opakovaně, čímž přináší i vyšší propagační účinek.

Referenca: GS-BAG-026

Reklamní netkaná taška

Tato reklamní netkaná nákupní taška je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Využijte velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy a darujte tuto reklamní netkanou tašku jako reklamní dárek.

Referenca: GS-BAG-012

Velká taška s potiskem

 Námi nabízená velká taška s potiskem je vyrobena z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Tato velká taška s potiskem je díky své velké ploše určené k potisku loga nebo reklamy vhodným propagačním nebo firemním dárkem. 

Referenca: GS-BAG-013

Reklamní nákupní tašky

Reklamní nákupní tašky jsou vyrobeny z odolného polypropylenu s dlouhými uchy. Mají velkou plochu určenou k potisku Vašeho loga nebo reklamy, proto jsou vhodné jako propagační dárek pro každého. Vyberte si z široké nabídky velikostí a barev a objednejte si reklamní nákupní tašky podle Vašeho přání.

Referenca: GS-BAG-022

Dárková taška s potiskem

Tato dárková taška z netkané textilie s potiskem je zhotovena ze 100% recyklovatelného polypropylenového materiálu, který je šetrný k řivotnímu prostředí. Prostorná netkaná dárková taška s potiskem je nápadná velkými klínky, které upravují dno tašky.