Manžetové knoflíčky s krystaly

Manžetové knoflíčky s krystaly

Cufflink_013
Hodnotenie 

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání. Vaši zaměstnanci nebo obchodní partneři jistě přivítají možnost použít tyto manžetové knoflíčky s krystaly při příležitosti firemního večírku nebo jiné významné události.

Detaily produktu
Cufflink_013
100
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Manžetové knoflíčky s krystaly

Manžetové knoflíčky s krystaly

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s krystaly jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: CUF0209111

Manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. Manžetové knoflíčky obdelníkového tvaru mají jedinečný design tvořený jemnými horizontálními liniemi a výplní z modré glazury.

Kód: CUF0209096

Manžetové knoflíčky ve tvaru válce

Tyto manžetové knoflíčky ve tvaru válce nabízíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Kód: CUF0209093

Purpurové manžetové knoflíčky

Tyto manžetové knoflíčky nabízíme v různých barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Kód: CUF0209100

Manžetové knoflíčky na zakázku

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky na zakázku - s použitím barev a tvarů dle Vašeho přání.

Kód: CUF0209094

Manžetové knoflíčky s puntíky

Tyto manžetové knoflíčky Vám zhotovíme v barvách a designech dle Vašeho přání. Vytvořte si unikátní sbírku manžetových knoflíčků dle Vašich představ. Objednejte si již nyní manžetové knoflíčky s Vaším oblíbeným vzorem za bezkonkurenční ceny.

Kód: Cufflink_017

Manažerské manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manažerské manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Kód: cuf00018

Manžetové knoflíčky s monogramem

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s monogramem jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů s monogramem dle Vašeho přání.

Kód: Cufflink_004

Kulaté manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto kulaté manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Kód: Cufflink_021

Manžetové knoflíčky s linkami

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto manžetové knoflíčky s linkami jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.

Kód: Cufflink_001

Módní manžetové knoflíčky

Vyrobené z kvalitní nerez oceli, tyto módní manžetové knoflíčky jsou stylovým módním doplňkem a zároveň poskytují výbornou příležitost pro prezentaci vaší firmy. Vytvoříme Vám manžetové knoflíčky rozličných barev a tvarů dle Vašeho přání.