• Out-of-Stock
Reklamní objektiv na telefon - klip

Reklamní objektiv na telefon - klip

photo001
Hodnotenie 

Reklamní objektiv na telefon - klip .

 

Brandovatelný objektiv s universaním použitím na všechny typy telofonů. Tento reklamní objektiv na telefon je reklamí dárek, který se hodí káždému a jehož vnímaná hodnota je vysoká.

 

min. mnozství 100 ks 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Reklamní objektiv na telefon - klip .

 

Brandovatelný objektiv s universaním použitím na všechny typi telofonů. Tento reklamní objektiv na telefon je reklamí dárek který se hodí káždému a jehož vnímaná hodnota je vysoká.

Univerzální čočka pro foťáky na chytrý telefon ti umožní vyfotit Macro fotky, širokoúhlé fotky a s rybím okem vyfotíš fotky v úhlu 180 stupňů. S touto čočkou budou tvoje fotky o poznání profesionálnější.

Detaily produktu
photo001
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní objektiv na telefon - klip

Reklamní objektiv na telefon - klip

Reklamní objektiv na telefon - klip .

 

Brandovatelný objektiv s universaním použitím na všechny typy telofonů. Tento reklamní objektiv na telefon je reklamí dárek, který se hodí káždému a jehož vnímaná hodnota je vysoká.

 

min. mnozství 100 ks 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Kód: hophop006

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio zakázkovou směsí

Reklamní glycerinove mýdlo v zákazkovém tvaru s přírodní eko bio  zakázkovou směsí  je vhodná jako reklamní předmět nebo do hotelu. Lze vyrobit libovolný tvar a lze dodat i včetně silikonové formy.  Výsledkem je pak krásný reklamní předmět ktrý je vyroben v Čechách a který může nést branding na obalu ale i na reliefu samotného produktu. 

Kód: GS-SLCB-024

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem

Popisovatelné gumové náramky ze silikonu s logem. Tyto originální produkty jsou idealním reklamním produktem, ale jsou i velmi oblibené i jako suvenýr. Náramky je možné brandovat na zakazku a lze zakázkově upravovat jejich tvar i velikost. Lze volně kombinovat popisovatelné pole s textem, nebo ražbou na naramku.

Kód: GS-FK06

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno.

Dárkový přívěsek na klíče miniaturní cestovní vývrtka svým designem připomíná odvěký znak lékařů a farmaceutů - Aeskulapovu hůl . Cestovní otvírák na víno. Tato expediční vývrtka je svým designem předurčena jako originální dárek nejen pro všechny lékaře, farmaceuty a cestovatele, ale jistě potěší každého milovníka vína.

Kód: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Kód: hophop005

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko   Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...