• Out-of-Stock
Reklamní designová magnetická peněženka

Reklamní designová magnetická peněženka

peneze01
Hodnotenie 

Jedinečná reklmní designová magnetická peněženka. Tato designova peněženka jistě zaujme Vaše okolí svojí originalitou a peníze se na Vás budou opravdu lepit :)

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Jedinečná designová magnetická peněženka. Tato designova peněženka jistě zaujme Vaše okolí svojí originalitou a peníze se na Vás budou opravdu lepit :)

Jako reklmní předmět jistě patří do kategorie co svět neviděl a překvapí svojí originalitou.

Magnetická peněženka Eva's je perfektním doplnkem k sponám na peníze, aby jste měli drobné na jednom místě. Pozor !!! Někeré mince jako například eura nejsou magnetické. Peněženka je testována na české mince, které jsou všechny magnetické a drží perfektně.

 

Rozměry: 25 mm x 5 mm

Materiál: Magnetický material s kovovým leskem neoxidující

Detaily produktu
peneze01
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Reklamní designová magnetická peněženka

Reklamní designová magnetická peněženka

Jedinečná reklmní designová magnetická peněženka. Tato designova peněženka jistě zaujme Vaše okolí svojí originalitou a peníze se na Vás budou opravdu lepit :)

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-HP 009

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel

Přenosný outdoorový promo ohřívač dětských jídel   Reklamní ohřívače v zakázkovém tvaru pomáhají vytvářet reklamní přeměty s vysokou vnímanou hodnotou. Na obrázku vidíte zakázkový ohřívač, který ocení každá matka, která na delší prochazce řeší problém jak ohřát svému potomkovi jídlo. S tímto ohřívačem není pak odkazána na ochotu kaváren, nebo...

Kód: GS-RDU-004

Klasické žluté propagační kačenky potištěné

Klasické žluté kačenky potištěné dle Vašeho zadání budou originální a vtipný reklamní předmět. Potištěné žluté gumové kačenky jsou úžasné reklamní a upomínkové dárky pro Vaše klienty a zákazníky. Tyto klasické kačenky jsou u skladem u dovatele v několika velikostech. Stačí si jen vybrat tu vhodnou my je Vám dodáme potištěné Vaší firemním logem, sloganem... 

Kód: hophop002

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků

Reklamní nerezová sada na domací přípravu trdelníků sada originálních trubiček s návodem na domácí přípravu trdelníků. Tento set je idealním vánočním dárkem. S tímto setem na domácí výrobu trdelníku si obdarovaní vychutnají chvíle rodinné pohody a přípravou staročeské pochoutky vylepši svojí nejen vánoční tabuly ale i atmosferu během přípravy tradičního...

Kód: GS-DM003

Propagační gumové rohože

Tyto propagační gumové rohože jsou na zakázku vyrobeny z velmi kvalitního a odolného materiálu a díky tomu mají vysokou životnost a vykazují jen velmi malé opotřebení. Propagační gumové reklamní rohože na zakázku mají ideální využití venku před vchodem. Speciální povrch této propagační gumové rohože odstraňuje nečistoty z obuvi, a tak pomáhá udržovat...

Kód: GS-RDU-001

Reklamní gumové kačenky s logem

Báječné reklamní gumové kačenky s logem Vaší firmy. Gumové kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s logem nebo si můžete vybrat kachničky dle skladových zásob u dodavatele a my ji pro Vás opatříme Vaším logem. Ať už chcete vlastní kachničky či jen jejich potisk, zajisté budou mít velký úspěch u zákazníků. 

Kód: GS-RDU-003

Firemní kačenky s brandingem

Vlastní firemní gumové kačenky s brandingem jsou úžasné pro originální a vtipnou propagaci firmy. Gumové firemní kačenky vyrobíme dle Vaší předlohy společně s brandingem nebo si můžete vybrat kačenky dle skladových zásob u dodavatele a my je pro Vás opatříme Vaším brandingem. Ať už chcete vlastní kačenky či jen jejich branding, zajisté budou mít velký...

Kód: hophop002

Narciska v plecháčku česká bio eko

Narciska v plecháčku reklamní originální nový Český eko bio dárek .   Narciska v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Narciska v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na narcisky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Narciska v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: GS-FK005

Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku

Na zakázku pro Vás vyrobíme pěnové plovoucí přívěsky na zakázku z materiálu EVA. Pěnové plovoucí přívěsky na zakázku jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. Garantujeme nízké ceny a množstevní slevy. Pěnové plovoucí přívěsky v různých barvách, velikostech a tvarech.

Kód: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.