Tenký stříbrný nůž

Tenký stříbrný nůž

4NO0004
Hodnotenie 

Tenký stříbrný nůž z oceli. Tenký stříbrný nůž s odlehčenou rukojetí. Chcete si objednat tento tenký stříbrný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tenký stříbrný nůž z oceli. Tenký stříbrný nůž s odlehčenou rukojetí. Chcete si objednat tento tenký stříbrný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Detaily produktu
4NO0004
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Tenký stříbrný nůž

Tenký stříbrný nůž

Tenký stříbrný nůž z oceli. Tenký stříbrný nůž s odlehčenou rukojetí. Chcete si objednat tento tenký stříbrný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: 4NO0003

Velký černý nůž

Otvírací velký černý nůž s plastovou rukojetí. Velký černý nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento velký černý nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat velký černý nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Kód: 4KL0004

Multifunkční kleště

Multifunkční kleště slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Multifunkční kleště mají také kolečko na klíče. Multifunkční kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku.

Kód: k1011l30

Multifunkční nožík

Multifunkční nožík z oceli. Tento otvírací multifunkční nožík je celokovový s možností zavěšení na klíče. Chcete si objednat tento multifunkční nožík? Kontaktujte nás ještě dnes.

Kód: 4NO0016

Nůž černý střední

Nůž černý střední s plastovou rukojetí. Tento nůž černý střední má pojistkou proti nechtěnému zavření. Nůž černý střední má také klip na opasek. Chcete si objednat nůž černý střední? Kontaktujte nás ještě dnes.

Kód: 4NO0002

Stříbrný nůž

Otvírací stříbrný nůž pro snadnou manipulaci. Stříbrný nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento stříbrný nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat stříbrný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Kód: 4KL0002

Kleště s lampou

Kleště s lampou slouží také jako otvírák na lahve, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník, LED lampa. Kleště s lampou mají také kolečko na klíče. Kleště s lampou je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Kód: 4NO0031

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze

Reklamní outdoorova praktická spona clip na klíče, nebo peníze Perfektní dárek pro cestovatelský segment. Tento unikatni nenákladný dárek zaujme svojí originalitou je skladný a praktický.  Je vhodný na cestování, outdoor, camping, dílnu.   Spona se hodi na opasek nebo na kapsu a je rozšířitelná o adapter na klíče a lze jí poživat denně.

Kód: 4NO0028

Lámací nůž

Lámací nůž s vyměnnou čepelí z japonské oceli. Lámací nůž s pojistkou. Vyzkoušejte praktický lámací nůž jako reklamní předmět nebo dárek. Pokud si přejete tento lámací nůž objednat, kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Kód: 4NO0011

Nůž do kapsy

Otvírací nůž do kapsy s plastovou rukojetí. Nůž do kapsy je z kvalitní oceli a má klip na opasek. Tento nůž do kapsy má také pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat nůž do kapsy? Kontaktujte nás.

Kód: 4KL0001

Kleště s kladivem

Kleště s kladivem slouží také jako nuz, křížový šroubovák, pilka, magnetický šroubovák se sedmi násadkami. Kleště s kladivem jsou z velmi kvalitní oceli. Kleště s kladivem jsou ten nejpraktičtější dárek. Pro objednání nás kontaktujte.

Kód: 4KL0003

Praktické kleště

Praktické kleště slouží také jako otvírák na lahve a konzervy, křížový šroubovák, nůžky, nůž, pilník. Praktické kleště mají také kolečko na klíče. Praktické kleště je možné uložit do pouzdra a nosit je na opasku. Pro objednání nás kontaktujte.

Kód: 4NO0026

Velký nůž

Velký nůž celokovový. Tento velký nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Velký nůž má také klip na opasek. Chcete si objednat tento velký nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.

Kód: 4NO0013

Děrovaný nůž

Otvírací děrovaný nůž s odlehčenou rukojetí. Děrovaný nůž je celokovový s klipem na opasek. Tento děrovaný nůž má pojistkou proti nechtěnému zavření. Chcete si objednat děrovaný nůž? Kontaktujte nás ještě dnes.