Dárková karabina

Dárková karabina

buckle01
Hodnotenie 

Dárková karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Vaše logo můžeme na tuto dárkovou karabinu vyrýt nebo vytisknout sítotiskem.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Dárková karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Vaše logo můžeme na tuto dárkovou karabinu vyrýt nebo vytisknout sítotiskem. Na zakázku vyrobíme dárkové karabiny v jakýchkoli tvarech a barvách. Vaši zákazníci tento dárkový předmět určitě ocení.

Detaily produktu
buckle01
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Dárková karabina

Dárková karabina

Dárková karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Vaše logo můžeme na tuto dárkovou karabinu vyrýt nebo vytisknout sítotiskem.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: buckle04

Sportovní karabina

Sportovní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na sportovní karabinuvám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle12

Promo karabiny

Promo karabiny jsou velmi kvalitní. Díky eloxovanému hliníku 6000 je odolná jak jejich barva, tak promo karabina sama. Na promo karabiny je logo vyryto laserem.

Kód: buckle10

Karabina s gravírováním

Karabina s laserovým gravírováním je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na naši karabinu s gravírováním vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle06

Karabina na míru

Karabina na míru je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na naši karabinu na míru vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle05

Aluminiová karabina

Aluminiová karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na aluminiovou karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle07

Karabina se šroubováním

Karabina se šroubováním je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na naši karabinu se šroubováním vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle13

Reklamní karabina

Reklamní karabina je vyrobena z kvalitního aluminiového materiálu. Na reklamní karabinu vám na zakázku sítotiskem vytiskneme nebo laserem vyryjeme vaše logo nebo reklamní slogan.

Kód: buckle03

Karabina s kompasem

Karabina s kompasem se dá zavěsit na pásek, batoh nebo jiné outdoorové příslušenství. Na tuto karabinu s kompasem vám na zakázku laserem vyryjeme vaše logo nebo propagační slogan.