Květina v plechovce s potiskem

Květina v plechovce s potiskem

plant025
Hodnotenie 

Květina v plechovce s potiskem bude překrásným dárkem.  Na květinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Květina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Květina v plechovce s potiskem bude překrásným dárkem.  Na květinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Květina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Detaily produktu
plant025
500
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Květina v plechovce s potiskem

Květina v plechovce s potiskem

Květina v plechovce s potiskem bude překrásným dárkem.  Na květinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Květina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: plant040

Tymián pro zákazníky

Tymián pro zákazníky může být originální promo dárek. Tymián pro zákazníky hezky vypadá a lze ho použít při vaření. Na tymián pro zákazníky lze snadno umístit reklamní potisk. Tymián pro zákazníky začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant035

Pivoňky v plechovce s reklamou

Pivoňky v plechovce s reklamou mohou být tím správným dárkem pro Vaše klienty.  Na pivoňky v plechovce s reklamou stačí jen dotisknout Vaše logo. Pivoňky v plechovce s reklamou začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant020

Lilie v plechovce s potiskem

Lilie v plechovce s potiskem - obdarujte jedněmi z nejkrsnějších květů.  Na lilie v plechovce s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Lilie v plechovce s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant050

Sedmikrásky v plechovce

Sedmikrásky v plechovce může být tím pravým dárkem. Sedmikrásky v plechovce jsou připravené na potištění reklamou. Sedmikrásky v plechovce začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Kód: plant005

Rajče rostlina v plechovce

Rajče rostlina v plechovce je velmi originální dárek. Zkuste vypěstovat rajče rostlinu v plechovce. Na rajče rostlinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Rajče rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Kód: plant002

Kouzelné fazole s reklamou

Kouzelné fazole s reklamou mají na sobě vyrité vzkazy. Když začnou kouzelné fazole s reklamou růst, objeví se nápisy a rostlinách. Tyto jedinečné kouzelné fazole s reklamou mohou vyjádřit upřímná přání. Stejně tak mohou kouzelné fazole s reklamou vjádřit uznání zákazníkům.

Kód: plant046

Chilli rostlina v plechovce

Chilli rostlina v plechovce je praktický dárek. Chilli rostlina v plechovce je krásná na pohled a je možné její plody využít při vaření. Na chilli rostlinu v plechovce lze snadno umístit reklamní potisk. Chilli rostlina v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant038

Jahodník v plechovce

Jahodník v plechovce je vtipný dárek. Jahodník v plechovce potěší oko a časem dá sladké plody. Na jahodník v plechovce stačí už jen umístit reklamní potisk. Jahodník v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.    

Kód: plant051

Dárková levandule v plechovce

Dárková levandule v plechovce může být tím pravým potěšením pro zákazníky nebo kolegy. Dárková levandule v plechovce je připravená na potištění reklamou. Dárková levandule v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.

Kód: GCMB-001

Rostlinka k vypěstování

Rostlinka k vypěstování je v průhledném plastovém obalu. Rostlinka k vypěstování může být veselým propagačním dárkem. Užijte si legraci pozorováním vývoje rostlinky k vypěstování společně s kolegy. Rostlinka k vypěstování je připravená k potištění reklamou.

Kód: plant043

Plechovky s květinami s potiskem

Plechovky s květinami s potiskem mohou být úspěšným reklamím dárkem. Na plechovky s květinami s potiskem lze snadno umístit reklamní potisk. Plechovky s květinami s potiskem začnou klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: hophop004

Sněženka reklamní květinka v plecháčku česká bio eko

Sněženka reklamní květinka  v plecháčku česká bio eko.   Sněženka v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. sněženka v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na sněženky v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Sněženka v plechovce začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant037

Šalvěj pro zákazníky

Šalvěj pro zákazníky jsou překrásným dárkem. Šalvěj pro zákazníky je léčivá bylina s krásnou vůní. Na šalvěj pro zákazníky stačí jen umístit reklamní potisk. Šalvěj pro zákazníky začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.  

Kód: plant021

Afrikán v plechovce

Afrikán v plechovce je dárek, který potěší každého. Afrikán v plechovce má žlutou barvu. Na afrikán v plechovce lze snadno a efektně umístit reklamní potisk. Afrikán v plechovce začne klíčit 7-15 dní po prvním zalití.