Roztomilý lední medvěd s šálou

Roztomilý lední medvěd s šálou

toy033
Hodnotenie 

Tento plyšový lední medvěd s modrou šálou kolem krku je vhodnou hračkou pro děti. Plyšový medvěd s šálou je střední velikosti a příjemného materiálu.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tento plyšový lední medvěd s modrou šálou kolem krku je vhodnou hračkou pro děti. Plyšový medvěd s šálou je střední velikosti a příjemného materiálu.

Detaily produktu
toy033
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Roztomilý lední medvěd s šálou

Roztomilý lední medvěd s šálou

Tento plyšový lední medvěd s modrou šálou kolem krku je vhodnou hračkou pro děti. Plyšový medvěd s šálou je střední velikosti a příjemného materiálu.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: hipp04

Hroši

Tito plyšoví hroši vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrochy můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů?

Kód: hipp05

Hrošíci

Tito plyšoví hrošíci vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrošíky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrošíků?

Kód: toy002

Plyšáci

Tito originální plyšáci se šibalským výrazem Vás zaručeně pobaví. Tyto plyšáky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků?

Kód: N1

Zvírátko plyšové

Toto roztomilé zvířátko plyšové slouží jako přívěsek na klíče. Toto plyšové zvířátko můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových zvířátek? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy00053

Slunce

Toto malá klíčenka ve tvaru slunce je doplňkem, který vykouzlí úsměv na Vašich rtech. Tento přívěsek ve tvaru slunce můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru slunce? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy035

Plyšový opičák

Plyšové opice jsou jedním z nejpopulárnějším plyšovým zvířátkem. Jeho tvář, ruce a nohy jsou žluté barvy, zatímco tělo je hnědé. Tato opička dělá radost každému dítěti.

Kód: toy028

Plyšová žabka

Zelená plyšová žabka je vyroben ze sametově měkkého plyšového materiálu velmi příjemným na dotek a odolná vůči ušpinění. Tato žabka potěší každého bez ohledu na věk.

Kód: toy00044

Hračka na prst

Toto malá hračka na prst je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto hračku na prst můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hraček na prst? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.

Kód: hipp06

Hrošík

Tento roztomilý hrošík slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového hrošíka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto hrošíků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy022

Smrtka

Tato hračka - smrtka slouží jako přívěsek na klíče. Tuto plyšovou hračku - smrtku můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy00051

Hroch

Tento roztomilý plyšový hroch slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto hrocha můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto přívěsků na klíče ve tvaru hrocha? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: td-2

Hračka plyšová - slon

Tato plyšová hračka - slon je doplňkem, který rozveselí a zaujme. Tuto plyšovou hračku - slona můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hraček ve tvaru slona? Neváhejte nás kontaktovat ještě dnes.