Malá plyšová opička

Malá plyšová opička

toy00044
Hodnotenie 

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

Detaily produktu
toy00044
3000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Malá plyšová opička

Malá plyšová opička

Malá plyšová opička s barevnou šálou kolem krku je hezkým dárkem pro děti.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: toy035

Plyšový opičák

Plyšové opice jsou jedním z nejpopulárnějším plyšovým zvířátkem. Jeho tvář, ruce a nohy jsou žluté barvy, zatímco tělo je hnědé. Tato opička dělá radost každému dítěti.

Kód: toy002

Plyšáci

Tito originální plyšáci se šibalským výrazem Vás zaručeně pobaví. Tyto plyšáky můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšáků?

Kód: hipp04

Hroši

Tito plyšoví hroši vyrobeni z velmi jemného plyše Vás spolehlivě rozveselí. Tyto plyšové hrochy můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, mohou tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových hrochů?

Kód: toy-051

Reklamní plyšový medvídek

Tento krásný reklamní plyšový medvídek s motýlkem kolem krku je vyroben z kvalitního a měkoučkého plyše. Firemní logo, značku či grafiku pro propagační účely můžeme natisknout na medvídkova reklamního motýlka. Pokud se vám nelíbí tisk na motýlka můžeme reklamního plyšového medvídka jen označit vaší značkou.

Kód: toy036

Plyšový lvíček

Stuffed cute lion is very popular among children. It is of unfading color and vivid expression. Its long tail makes it extremely interesting. Why not buy this stuffed cute lion to entertain your children.

Kód: toy004

Plyšový medvěd

Tento roztomilý plyšový medvěd vyroben z velmi jemných materiálů vám jistě přiroste k srdci. Tohoto plyšového medvěda můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových medvědů? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy006

Plyšový medvídek

Tento plyšový medvídek slouží jako přívěsek na klíče. Tohoto plyšového medvídka můžeme na požádání označit reklamním textem či Vaším firemním logem, může tedy sloužit jako reklamní dárek. Máte zájem o objednání těchto plyšových medvídků? Neváhejte kontaktovat naše prodejní oddělení ještě dnes.

Kód: toy00049

Luxusní plyšový medvěd s šálou

Náš reklamní plyšový medvěd s šálou kolem krku je vyroben z kvalitního a měkoučkého plyše. Nyní nabízíme se skvělou cenou 9.59 USD/ks. Logo, značka či grafický návrh může být vyšitý na medvídkovu šálu. Je to skvělý dárek pro vaše blízké.

Kód: toy00050

Měkoučký plyšový medvídek s šálou

Na našeho plyšového medvídka s šálou si sami navrhněte  logo, značku, který vám rádi na plyšového medvídka natiskneme. Krásný dárek pro vaši rodinu i blízké. Nyní vám nabízíme krásně měkoučké plyšové medvídky vyrobené z kvalitního plyše a to 10ks s JC 9.59 USD.

Kód: toy00048

Plyšový medvěd s šálou kolem krku

Nyní máme na skladě luxusní plyšové medvídky s šálou kolem krku nabízené za 9.59 USD/ks. Vaše logo, značku či grafický návrh můžeme vyšít na medvídkovu šálu. Medvídek je vyroben z kvalitního měkoučkého plyše. Skvělý dárek pro přátele i rodinu.

Kód: toy031

Plyšová klíčenka „zvířátka“

Naše plyšové klíčenky jsou na výběr z několika druhů zvířátek. Mají jak praktické využití, tak můžete mít klíčenku jen jako ozdobu například své tašky nebo batohu. Plyšové klíčenky jsou vysoce kvalitní a za nízkou cenu.  Na trhu velice oblíbená hračka.