Blok z kůže

Blok z kůže

leather16
Hodnotenie 

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.


  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.

Detaily produktu
leather16
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Blok z kůže

Blok z kůže

Blok z kůže je z příjemného papíru a kvalitní kůže. Blok z kůže je ideální propagační předmět. Blok z kůže nabízíme v hnědé a černé barvě.


Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: leather42

Kožená šperkovnice

Kožená šperkovnice je nepostradatelným vybavením každé dívky. Kožená šperkovnice může sloužit jako dekorace. Tato kožená šperkovnice uchová šperky v pořádku. Na víku kožené šperkovnice je malé zdrcátko. Kožená šperkovnice je rozdělená do několika částí umožňujících roztřídění šperků.

Kód: leather82

Kožené klíčenky

Kožené klíčenky nabízíme v pestré paletě tvarů a barev. Kožené klíčenky snadno uzpůsobíme Vašim potřebám a rozpočtu. Garantujeme kvalitu a dobrou cenu pro tyto kožené klíčenky.  

Kód: leather17

Dárkový notýsek

Dárkový notýsek je krásný napohled a kvalitně zpracovaný. Barvu má tento dárkový notýsek temně černou. Dárkový notýsek má také černou přezku pro zajištění obsahu uvnitř.

Kód: Leather32

Zápisníky s reklamou

Zápisníky s reklamou nabízíme v praktickém setu - zápisník s reklamou a pero. Zápisníky s reklamou jsou vynikající doplněk organizace práce. Výhodou zápisníku s reklamou je možnost výměny papírů. Pokud použijete zápisníky s reklamou pro svou propagaci, jistě uspějete.

Kód: leather4

Stolní pořadač

Stolní pořadače jsou praktické pro udržení pořádku na pracovním stole. Stolní pořadače nabízíme v různých variantách - pořadač papírů, nádoba na pera, nádoba na poznámkové papíry v jednom setu. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací o našich stolních pořadačích.

Kód: leather7

Tužkovník z kůže

Tužkovník z kůže je levný a praktický. Tužkovník z kůže je z kvalitního materiálu. Tužkovník z kůže má velký prostor pro potisk reklamou. Pro propagaci je tento tužkovník z kůže ideální.

Kód: leather84

Reklamní klíčenky

Reklamní klíčenky nabízíme v různých provedeních. Reklamní klíčenky jsou vynikající formou propagace. Reklamní klíčenky můžeme upravit přesně podle Vašich potřeb.  

Kód: leather53

Mini kabelka

Mini kabelka může uchovávat mobilní telefon nebo mince. Mini kabelka má dvě přihrádky - větší se zipem a menší s cvočkem. Mini kabelka je ten nejpraktičtější dárek pro každého.

Kód: leather21

Blok na poznámky

Blok na poznámky klasického provedení. Blok na poznámky má pevnou kroužkovou vazbu. Obal bloku na poznámky je pěkně barevně sladěný. Blok na poznámky má také vnitřní kapsy na vizitky.

Kód: leather37

Kožené šuplíky

Kožené šuplíky jsou praktický pomocník v kanceláři. Tři kožené šuplíky pomohou roztřídit různé dokumenty. Doplňte si designovými kvalitními koženými šuplíky svoji kancelář. Kožené šuplíky nabízíme v černé a hnědé barvě.

Kód: leather76

Rámečky na fotky

Rámečky na fotky nabízíme v perstrých provedeních. Rámečky na fotky jsou vhodné pro foto ateliéry ebo obchody s propagačním zbožím. Rámečky na fotky dobře poslouží pro jakoukoli propagaci. Rámečky na fotky nabízíme s různými dekoracemi, informujte nás o Vašich potřebách.  

Kód: leather27

Kožené zápisníky

Kožené zápisníky jsou velmi trvanlivé. Kožené zápisníky mají nadprůměrnou kvalitu zpracování a vytříbený design. Kožené zápisníky je z kvalitního papíru a koženého obalu. Design kožených zápisníků je skutečně praktický. Naše kožené zápisníky mají papír uchycený v kovových kroužcích, takže se nemusíte bát ztráty poznámek.

Kód: leather57

Pouzdro na mobil s reklamou

Pouzdro na mobil s reklamou nabízíme v různých variantách. Pouzdro na mobil s reklamou je z kvalitní deobře zpracované kůže. Pouzdro na mobil s reklamou je možné připevnit na pásek. Pouzdro na mobil s reklamou ochrání přístroj před nárazy a odřením. Díky tomu bude pouzdro na mobil s reklamou ideálním propagačním dárkem.

Kód: leather52

Kožená klíčenka

Kožená klíčenka je praktickým doplňkem pro každého. Kožená klíčenka může uchovávat Vaše klíče nebo také mince či malý mobilní telefon. Kožená klíčenka je ten nejpraktičtější dárek.