Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

GS-SILP-003
Hodnotenie 

Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Tyto firemní silikonové navíječe sluchátek mohou být na zakázku v různých tvarech například – rybí kosti neboli fish bone. Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku  zajisté osloví každého a to především proto, že každý ví jak to chodí s neposlušnými kabely od sluchátek. Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.Pořiďte pro svou firmu silikonové navíječe sluchátek s logem na zakázku a kabely budou namotané tam kde mají.



CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-SILP-003
500
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-IP 003

Chladicí gelové relaxační masky na zakázku

Chladicí gelové relaxační masky pro Vás na zakázku potiskneme logem Vaší firmy, hotelu, wellness centra. CHladivé gelové relaxační masky na zakázku jako jedinečný reklamní předmět pro Vaše zákazníky. Chladicí gelové relaxační masky na zakázku jsou vyrobeny z kvalitního o odolného PVC a splňují všechny předpisy CE.

Kód: GS-MAGST-013

Magnetky na auto s logem

Naše magnetky na auto s logem jsou vyrobeny z gumového magnetického materiálu a vinylu. Využijte tyto magnetky na auto s logem k inzerci sloganu, který nejlépe definuje Vaši firmu.

Kód: GS-ICSC-004

Levné reklamní škrabky na led

Levné reklamní škrabky na led v různých tvarech, barvách a s potiskem. Levné a kvalitní reklamní škrabky na led využijete pro své podzimní a zimní reklamní kampaně. Levné reklamní škrabky pro Vaše klienty, obchodní partnery nebo zaměstnance.

Kód: balloon-002

Reklamní balónky

Tyto reklamní balónky jsou vyrobeny z gumy 100% kvality. Jsou dostupné v mnoha barvách a velikostech. Balónky jako reklamní předmět vám umožní vaši firmu vkusně zviditelnit.

Kód: GS-CHW-017

Tic tac v blistr balení s potiskem

Bonbónky mentolové či ovocné tic tac mohou být  v blistrech a zakázku po 18, 24 nebo 36 a v papírové balení s potiskem dle Vašeho zadání. Tic tac v blistru a papírovém balení s Vaším firemním potiskem budou perfektním propagačním předmět ke zviditelnění Vaší značky.

Kód: LASP-120409

Šňůrka na krk s logem

Šňůrka na krk je opatřena logem, které je natištěno pomocí technologie sítotisk. Šňůrka na krk s logem díky této technologie může mít plné barvy přesně dle grafického návrhu. 

Kód: GS-FK009

EVA přívěsky na zakázku

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA přívěsky s potiskem loga či sloganu. EVA přívěsky v barvách, tvarech a velikostech na zakázku dle Vašeho návrhu. Plovoucí přívěsky z materiálu EVA jsou lehký a nenákladný reklamní předmět. 

Kód: GS-LLP-009

Lékařská lízátka s potiskem

Lékařská lízátka s potiskem jsou v podobě dřevěné vyšetřovací špachtle se sladkým koncem. Lékařská lízátka dodáme s potiskem dle Vašeho zadání. Tato lékařská lízátka s potiskem ocení zubní i praktičtí lékaři do své ordinace nebo farmaceutické firmy jako dárek pro své zákazníky a klienty. 

Kód: GS-CHW-011

Promo plechovka trojúhelník s dražé

Plechovka ve tvaru trojúhelníku, který uvnitř může ukrývat dražé s ovocnou nebo mentolovou příchutí. Plechovka trojúhelník s dražé jako promo dárek Vaší firmy. Hledáte-li sladké či mentolové osvěžení pro Vaše zákazníky pak dražé v promo plechovce jsou to pravé.   

Kód: but09

Buton 2

Buton umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude buton originální formou propagace. Butony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: GS-CHW-020

Promo potahované pastilky v plastové krabičce s klipem

Potahované tic tac pastilky s ovocnou nebo mentolovou příchutí v plastové krabičce s klipem, kterou potiskneme dle Vašeho grafického zadání a Vy tak získáte skvělé promo pro svou firmu. Potahované pastilky v krabičce s klipem jako osvěžující promo na výstavy či veletrhy ale i k propagaci nové služby nebo produktu.

Kód: GS-FK012

Reklamní pěnové klíčenky

Jsme výrobce pro předmět reklamní pěnové klíčenky. Pěnové klíčenky z materiálu EVA jsou originální reklamní předmět, který ocení zákazníci i obchodní partneři. Pěnové klíčenky jsou lehké a nenákladné na výrobu. Reklamní pěnové klíčenky na zakázku dle Vašeho zadání. 

Kód: GS-CHW-016

Zakázková výroba mint pastilky v blistru

Reklamní mint pastilky v blistru, který může zakázková výroba opatřit potiskem dle Vašeho grafického zadání. Zakázková výroba mint nebo ovocné pastilky v blistru zajistí jedinečné osvěžení na Vaších promo eventech, recepci hotelu i firmy. Mint pastilky v blistru a jejich zakázková výroba za skvělé ceny. 

Kód: Button-badge-007

Odznak - špendlík

Naše reklamní odznaky na špendlíku jsou ideální pro zveřejnění vašeho loga nebo sloganu.Reklamní odznaky upevněné na špendlíku jsou malé a  finančně nenáročné. Přesto můžete díky nim efektivně propagovat svůj byznys.