Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

GS-SILP-003
Ocjena 

Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

  Sigurnosna politika

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Politika isporuke

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

  Pravo povrata

(uredite pomoću modula za osiguranje kupaca)

Opis

Tyto firemní silikonové navíječe sluchátek mohou být na zakázku v různých tvarech například – rybí kosti neboli fish bone. Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku  zajisté osloví každého a to především proto, že každý ví jak to chodí s neposlušnými kabely od sluchátek. Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.Pořiďte pro svou firmu silikonové navíječe sluchátek s logem na zakázku a kabely budou namotané tam kde mají.



CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detalji proizvoda
GS-SILP-003
500
Recenzije

Trenutno nema recenzija korisnika.

Napišite svoj ​​osvrt

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Firemní silikonové navíječe sluchátek na zakázku

Na výrobu firemních silikonových navíječů sluchátek na zakázku používáme 100% silikon. Na zakázku vám na firemní silikonových navíječů sluchátek na zakázku vytiskneme vaše logo nebo reklamní slogan.

Napišite svoj ​​osvrt
16 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Referenca: GS-CHW-019

Ovocné pastilky v potištěném obalu

Ovocné nebo mentolové pastilky v papírové obalu potištěném dle Vašeho grafického zadání. Ovocné pastilky v blistru po 36ks a potištěném obalu jako sladké osvěžení na recepci hotelu, společnosti nebo firemní stánek na veletrhu. 

Referenca: 3DBadge

3D odznak

Kovový 3D odznak se hodí pro veškeré reklamní aktivity vaší firmy. Na kovový 3D odznakvám na zakázku umístíme logo výrobku, který chcete propagovat.

Referenca: GS-SLCB-004

Embossové silikovové náramky na zakázku

Embossové silikonové náramky na zakázku jsou využívány jako reklamní předměty především těmi zákazníky, kteří hledají u výrobku tzv. přidanou hodnotu. Jsou atraktivní především díky textu nebo logu, které ze silikonového náramku vystupují. 

Referenca: GS-CDP-002

Bezpečnostní RFID pouzdra na karty zakázková výroba

Zakázková výroba bezpečnosntího RFID pouzdra na platební karty za skvělé ceny. Dejte svým klientům a zákazníkům vědět, že Vám záleží na bezpečnosti jejich financí. Zakázková výroba RFID pouzdra umožňuje opatřit je potiskem dle Vašeho zadání. Bezpečnostní pouzdra nabízí poměrně velkou plochu na potisk a můžete tak nechat natisknout logo nebo jiné sdělení...

Referenca: GS-STICKER-004

Nálepky na zakázku

Nálepky na zakázku s poutavým sloganem nebo s pěkným obrázkem jsou osvědčenou formou reklamy. Nálepky na zakázku dodáme za výhodné ceny. Naše nálepky na zakázku drží na všech běžných materiálech a jsou odolné. Ceny za nálepky na zakázku jsou dle velikosti.

Referenca: GS-SLC002

Kovové ozdoby na tkaničky na zakázku

Reklamní kovové ozdoby na tkaničky pro Vás vyrobíme na zakázku v různých tvarech, velikostech a s logem. Kovové ozdoby na tkaničky jako reklamní dárek pro fanoušky sportovních týmů, členy sportovních klubů, milovníky značek oblečení či pití. Reklamní kovové ozdoby na tkaničky mají opravdu široké možnosti.

Referenca: GS-SL002

Tkaničky do bot na zakázku

Reklamní tkaničky do bot pro Vás vyrobíme na zakázku v různých velikostech, barvách a s potiskem dle Vašeho zadání. Tkaničky do bot budou jistě efektivní součástí reklamní kampaně na propagaci značky nebo produktu.

Referenca: GS-CHW-001

Dražé v propagační papírové krabičce

Žvýkačky, mentolové oválné pastilky, dražé  tic tac – ovocné nebo mentolové, želé typu jelly jelly v propagační papírové krabičce, kterou potiskneme dle Vašeho zadání. Žvýkačky, pastilky a dražé v krabičce budou perfektním dárkem na Vaší přístí propagační akci.

Referenca: GS-PC001

Plastové vizitky na zakázku

Na zakázku Vám vyrobíme plnobarevné plastové vizitky dle Vašeho návrhu. Firemní plastové vizitky na zakázku s vlastním potiskem. Plastové vizitky jsou mnohem populárnější než běžné papírové vizitky, protože plastové vizitky mnohem déle vydrží a udělají větší dojem.

Referenca: GS-ICSC-007

Reklamní škrabky na led potištěné

Reklamní škrabky na led potištěné logem, sloganem nebo jinou grafikou dle zadání klienta. Reklamní škrabky na led mohou být vyrobeny v různých barvách z transparetního nebo netransparetního plastu a potištěné například kontaktními údaji Vaší firmy. 

Referenca: GS-TCWP004

Nerezové termohrnky s výměnným potiskem na zakázku

Nerezové termohrnky s výměnný potiskem pro Vás vyrobíme na zakázku. Nerezové termohrnky jsou dvoustěnné s tím, že vrchní vrstva je vyrobena z transparentního plastu a je možné ji odšroubovat od nerezové částí a vložit mezi ně výměnný papír s potiskem. Nerezové termohrnky s výměnným potiskem se tak stávájí originálním a varibilním reklamním předmětem.

Referenca: GS-MAGST-005

Kovové magnetky na lednici s potiskem

Kovové magnetky na lednici s potiskem jsou oblíbené reklamní předměty. Poutavé kovové magnetky na lednici jsou na lednici nebo na jiném kovovém povrchu snad v každé domácnosti.  Na kovové magnetky na lednici na zakázku lze tisknout plnou barvou jsou výborné například jako suvenýr.Iron list magnet na ledničku nebo kovové magnet na ledničku lze vytisknout...

Referenca: GS-CHW-008

Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé

Clic clac plechovky s dražé, žvýkačkami, mentolovým pastilkami nebo bonbóny jelly, které může zakázková výroba výroba s potiskem jako logem, kontaktními informacemi nebo jiným potiskem dle Vašeho zadání. Zakázková výroba clic clac plechovky s dražé zaručí originální dárek pro Vaše zákazníky. 

Referenca: pad-090804

Protiskluzová podložka

Naše protiskluzová podložka je vyrobena z polyutheranu a 100% vyhovuje testům SGS. Na tuto protiskluzovou podložku si ve svém autě můžete bez obav odložit digitální přístroje, sluneční brýle či mince.