Promo silikonová pouzdra s potiskem na zakázku

Promo silikonová pouzdra s potiskem na zakázku

GS-SILP-004
Hodnotenie 

Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan a navíc budou chránit telefon před poškozením. Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou být na zakázku přizpůsobena všem typům telefonů.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Promo silikonová pouzdra s potiskem na zakázku jsou vyrobena ze 100% silikonu. Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan a navíc budou chránit telefon před poškozením. Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou být na zakázku přizpůsobena všem typům telefonů.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
GS-SILP-004
1000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Promo silikonová pouzdra s potiskem na zakázku

Promo silikonová pouzdra s potiskem na zakázku

Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou na zakázku nést Vaše logo či slogan a navíc budou chránit telefon před poškozením. Promo silikonová pouzdra s potiskem mohou být na zakázku přizpůsobena všem typům telefonů.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: GS-CHOC-019

Reklamní čoko bonbóny v rámečku

Jedna z variant jak může Vaše reklamní čokoláda vypadat, jsou tyto čoko bonbóny v rámečku. Reklamní čoko bonbóny v rámečku jsou jednotlivě zabaleny do stříbrné nebo zlaté fólie a také mohou být opatřeny papírovým přebalem s potiskem dle Vašeho zadání. Reklamní čoko bonbóny v papírové krabičce v podobě rámečku může být také potištěn logem nebo jinou grafikou.

Kód: GS-SILP-006

Promo navíječ na kabel od sluchátek

Existuje jen pár věcí, které vás rozčílí více než zamotané kabely od sluchátek, právě když je chcete použít? S tímto silikonovým navíječem na kabel od sluchátek ve tvaru rybí kostry se vám to již víckrát nestane. Díky silikonovému navíječi na kabel od sluchátek budete mít kabely srovnané.

Kód: GS-FK016

EVA plovoucí klíčenky s brandingem

Vyrobíme pro Vás na zakázku EVA plovoucí klíčenky s brandingem dle Vašeho zadání. EVA plovoucí klíčenky s brandingem jsou jedinečný reklamní předmět, který zaujme a potěší. EVA ploucí klíčenky jsou levný reklamní předmět. 

Kód: GS-ICSC-002

Promo škrabky na led rukavice

Promo škrabky na led rukavice ochrání ruku před studeným ledem a sněhem. Pomocí plastové čepele se snadno odstraní sníh a led ze skel. Škrabky na led rukavice je skvělé zimní promo pro Vaší firmu. Tyto promo škrabky na led rukavice opatříme potiskem například logem či jiným designem. 

Kód: LAHT-120414

Zakázková reklamní šňůrka na krk

Zakázková reklamní šňůrka na krk s potiskem, pro který se využívá tepla - termotransfer, což umožňuje tisknout loga či nápisy v plných barvách. Zakázková reklamní šňůrka na krk od výrobce je velmi levný reklamní předmět avšak kvalitní.

Kód: 4NO0030

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek

Reklamní bezpečnostní multifunkční kladívko a řezák na pásy a píštalka, přívěsek     Bezpečnostní multifunkční kladívko s řezákem pásu a píštalka je praktickým vybavením Vašeho vozu. Námi dodávaný řezák pásů s kladívkem na rozbití skla obsahuje i píšťalku pro přivolání pomoci a je v provedení přívěsku na klíče. Pokud jej umístíte na klíč od vozu, bude...

Kód: CCHT-120105

Reklamní hadřík mikrovlákno

Reklamní hadřík z materiálu mikrovlákno, který necháme potisknout na zakázku. Reklamní hadřík mikrovlákno nechte potiskout Vaším firemním logem či sloganem. Reklamní hadřík mikrovlákno je perfekní odstaňovač prachu a nečistot.

Kód: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Kód: GS-ICSC-009

Škrabky na led s brandingem

Škrabky na led je možné opatřit brandingem dle zadání klienta. Škrabky na led s brandingem jako logem, sloganem nebo jinou grafikou. Tyto škrabky na led mohou být také vybaveny užitečným košťátkem, které pomůže odstranit sníh z auta.

Kód: but02-2

Buton 5,6

Button umístěný na sako nebo na šaty, jsou vtipným doplňkem image. S vaší značkou nebo informací o vašem produktu bude button originální formou propagace. Buttony jsou oblíbené zejména mezi mladými lidmi.

Kód: pad-090811

Promo podložka

Promo podložka je velmi praktická. Je určena k odkládání mincí, brýlí či mobilního telefonu v autě. Používáním naší promo podložky zabráníte tomu, že vám tyto předměty při jízdě budou na palubní desce jezdit ze strany na stranu, popřípadě padat na podlahu.