termohrnky

termohrnky

cup017
Hodnotenie 

Máme pro vás termohrnky na výběr z mnoha barev. Termohrnek má klasický a velmi jednoduchý vzhled. Jeho víčko i rukojeť jsou z praktického plastového materiálu. Vnitřní strana termohrnku je z kvalitního nerez materiálu.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Máme pro vás termohrnky na výběr z mnoha barev. Termohrnek má klasický a velmi jednoduchý vzhled. Jeho víčko i rukojeť jsou z praktického plastového materiálu. Vnitřní strana termohrnku je z kvalitního nerez materiálu. Tento nás termohrnek je vhodný k potištění značkou či logem vaaší společnosti a mít tak perfektní reklamní dárek.

Máte-li jakékoliv dotazy neváhejte nás kontaktovat!

Detaily produktu
cup017
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

termohrnky

termohrnky

Máme pro vás termohrnky na výběr z mnoha barev. Termohrnek má klasický a velmi jednoduchý vzhled. Jeho víčko i rukojeť jsou z praktického plastového materiálu. Vnitřní strana termohrnku je z kvalitního nerez materiálu.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: VAC081309

Termohrnek s potiskem

Termohrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Teplé i studené nápoje si v termohrnku s potiskem zachovají ideální teplotu velmi dlouho. Termohrnek s potiskem má hodně místa pro firemní logo, značku či jiné sdělení. Termohrnek s potiskem skvělě přenáší vaše sdělelní veřejnosti. Nejlepší propagace je praktický dárek jako náš termohrnek s...

Kód: cup009

Promo termošálek

Promo termošálek je vyroben z nerezové oceli s plastovou výplní a víkem. Tento skvělý promo termošálek je vhodný pro použití v domácnosti, kanceláři, škole i na dlouhou cestu. Skvělý propagační dárek pro každého - promo termošálek.

Kód: cup016

Reklamní hrnek

Reklamní hrnek má navržený jednoduchý design. Plastový reklamní hrnek je za výhodnou cenu. Pozornost může tento reklamní hrnek upoutat některou z pěkných barev. Barva a velikost reklamního hrnku záleží na Vaší volbě.  

Kód: cup037

Temošálek s potiskem

Termošálek s potiskem vytvořený z nerez oceli, s velmi populárním stylem. Tento termošálek s potiskem je jednoduchý a praktický. Udělejte si dlouhodobou reklamu s termošálkem s potiskem vašeho loga. Termošálek s potiskem můžete objednat i s vakuovou izolací za příplatek. Velikost termošálku s potiskem lze udělat podle vašich představ. Pro určení...

Kód: cup039

Hrnek s potiskem firmy

Hrnek s potiskem firmy je má dvojitou stěnu a je barvy nerezové oceli. Pohodlná černá rukojeť má speciální tvar pro přidržení palcem. Za příplatek je možné objednat vakuovou izolaci tohoto hrnku s potiskem. Barvy hrnku s potiskem nabízíme v široké škále možností. Vyberte si hrnek s potiskem jako značkový dárek pro své zákazníky a podpořte tak svou kampaň.

Kód: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Kód: GS-TCWP005

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku

Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou originální a variabilní reklamní předmět, který je navíc užitečný. Termohrnky s volitelným motivem na zakázku jsou vyrobeny z transparetního plastu a jsou dvoustěnné a proto je snadno opatříte volitelným motivem. 

Kód: cup028

Promo termo hrnek

Promo termo hrnek je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Promo termo hrnek má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Promo termo hrnek je ideální reklamní dárek díky svému praktickému využití při nejrůznějších aktivitách. Barva a velikost promo termo hrnku je podle Vašeho výběru.

Kód: cup003

Reklamní termošálek

Reklamní termošálek z nerezové oceli má jednoduchý a praktický design. Praktické víko z černého plastu reklamního termošálku brání vylití nápoje. Toto může mýt ideální reklamní termošálek pro vaši firmu. Barvy a velikosti reklamního termošálku jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Kód: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.

Kód: cup034

Termo hrnek Auto

Termo hrnek Auto je vyrobený z velmi kvalitního plastu se dvěma stěnami. Termo hrnek Auto má jednoduchý design a je za dostupnou cenu. Termo hrnek Auto má tvar, který pasuje do většiny držáků nápojů v automobilech. Praktický propagační dárek Vaší firmy může být tento Termo hrnek Auto Barva a velikost termo hrnku auto je podle Vašeho výběru.

Kód: cup022

Termo hrnek s potiskem

Termo hrnek s potiskem má praktický design. Termo hrnek s potiskem je vyroben z nerezové oceli. Díky univerzálnímu designu bude Vaše propagace na termo hrnku s potiskem vypad velmi nadčasově. Vnitřek termo hrnku s potiskem může být nevakuový nebo vakuový pro větší tepelnou izolaci. Velikost termo hrnku s potiskem je podle Vašeho výběru.

Kód: VAC081308

Reklamní termohrnek

Reklamní termohrnek z ušlechtilé oceli s vnější plastovou obálkou uchovává nápoje dlouho teplé nebo studené. Reklamní termohrnek je skvělý nástroj pro firmení kampaň. Na reklamním termohrnku je hodně prostoru pro vaši reklamu. Dejte veřejnosti o sobě vědět praktickým dárkem pro každodenní život. Přizpůsobení velikosti a barvy reklamního termohrnku...

Kód: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.

Kód: cup038

Reklamní šálek

Reklamní šálek je z nerezové oceli s nadčasovým designem. Reklamní šálek se dobře drží a má plastové víčko. Reklamní šálek je ideální pro umístění firemního loga nebo jiné reklamy. Reklamní šálek nabízíme s příplatkem i s vakuovou izolací. Velikost reklamního šálku je dle Vašich potřeb.