Termohrnek

Termohrnek

cup009
Hodnotenie 

Termohrnek z velmi kvalitní nerezavějící oceli a velmi praktickým plastovým víkem. Vhodný pro využití doma, na cestách nebo v kanceláři, kdy je možné nechat si tento temohrnek potisknout libovolným symbolem či vaší značkou pro promo akce.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Termohrnek z velmi kvalitní nerezavějící oceli a velmi praktickým plastovým víkem. Vhodný pro využití doma, na cestách nebo v kanceláři, kdy je možné nechat si tento temohrnek potisknout libovolným symbolem či vaší značkou pro promo akce.

Tento termohrnek se tak stane vhodným reklamním předmětem.

Detaily produktu
cup009
0
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Termohrnek

Termohrnek

Termohrnek z velmi kvalitní nerezavějící oceli a velmi praktickým plastovým víkem. Vhodný pro využití doma, na cestách nebo v kanceláři, kdy je možné nechat si tento temohrnek potisknout libovolným symbolem či vaší značkou pro promo akce.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: cup030

Termo hrnek s logem

Termo hrnek s logem zářivě červené barvy s nerezovým vnějším obalem a plastovou vnitřní nádobou. Termo hrnek s logem je ideální propagační dárek na cesty nebo outdoorové aktivity. Termo hrnek s logem můžete obejdnat s vakuuem nebo bez vakua. Barvy a velikosti termo hrnku s logem jsou podle Vašeho výběru.

Kód: GS-TCWP002

Termohrnky s uchem a vloženým papírkem

Reklamní termnohrnky s černým víčkem a uchem. Tyto reklamní termohrnky mají dvojité transparentní tělo a je možné je opatřit vloženým papírkem, na němž může být jakýkoliv potisk dle Vašeho zadání. Termohrnky s uchem a vloženým papírkem jsou originální reklamní předmět.

Kód: VAC081304

Promo termohrnek

Promo termohrnek má vyndavací víko a plastovou vložku. Promo termohrnek skvěle uchovává nápoje teplé nebo studené. Na promo termohrnku můžete umístit svou reklamu nebo své logo a propagovat se na veřejnosti praktickým dárkem. Přizpůsobení velikosti a barvy promo termohrnku není možné.

Kód: cup024

Propagační termo hrnek

Propagační termo hrnek s vnější a vnitřní stěnou z kvalitní nerové oceli. Tento propagační termo hrnek nabízíme v řadě barev a velikostí. Můžete si tak vybrat ideální propagační termo hrnek pro zvýraznění svojí reklamy.  

Kód: cup001

Vakuový termošálek

Neobyčejné krásná modrá tohoto cestovního vakuového termošálku z nerezu je skvělá propagace. Umístěte svoje logo nebo reklamu na tento vakuový termošálek. Barvy a velikosti jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Kód: cup018

Elektrický termošálek

Elektrický termošálek z nerezové oceli má velmi populární design. Elektrický termošálek je jednoduchý a praktický. Elegantní plastový lem, který má tento elektrický termošálek, je atraktivní pro propagaci Vaší firmy. Barvy a velikost elektrického termošálku si můžete zvolit.

Kód: cup038

Reklamní šálek

Reklamní šálek je z nerezové oceli s nadčasovým designem. Reklamní šálek se dobře drží a má plastové víčko. Reklamní šálek je ideální pro umístění firemního loga nebo jiné reklamy. Reklamní šálek nabízíme s příplatkem i s vakuovou izolací. Velikost reklamního šálku je dle Vašich potřeb.

Kód: cup005

Termošálek s logem

Vsoce kvalitní termošálek s logem z nerezové oceli. Termošálek s logem má černé plastové víko a průhledné ouško. Nápaditý design termošálku s logem zajistí skvělou propagaci. Barvy a velikosti termošálku s logem jsou k dispozici v rámci Vašeho výběru.

Kód: cup023

Propagační hrneček

Propagační hrneček vyrobený z nerezové oceli. Populární vzhled, jednoduché a praktické řešení - ideální propagační hrneček na cesty. Barvy a velikost propagačního hrnečku jsou podle Vaší volby.

Kód: cup017

Cestovní termošálek

Cestovní termošálek má plastovou vnitřní i vnější stěnu. Plastový cestovní termošálek nabízíme v jednoduchém designu za příznivou cenu. Vaše logo můžete barevně sladit s některou ze zářivých barev cestovního termošálku. Barvy a velikosti cestovního termošálku jsou podle vaší volby.

Kód: cup020

Reklamní termo hrnek

Reklamní termo hrnek je vyroben z kvalitního nerezu s vnitřní plastovou nádobou. Tento příjemný reklamní tremo hrnek mohou Vaši zákazníci používat doma i při oudoorových aktivitách. Barvy a velikosti reklamního termo hrnku jsou podle výběru.

Kód: cup010

Elektrický termohrnek

Elektrický termohrnek má vnější obal z nerezové oceli a plastovou vnitřní nádobu. Elektrický termohrnek je velmi praktický díky možnosti vyhřívání. Elektrický termohrnek s Vaším logem je elegantní propagační dárek.

Kód: cup037

Temošálek s potiskem

Termošálek s potiskem vytvořený z nerez oceli, s velmi populárním stylem. Tento termošálek s potiskem je jednoduchý a praktický. Udělejte si dlouhodobou reklamu s termošálkem s potiskem vašeho loga. Termošálek s potiskem můžete objednat i s vakuovou izolací za příplatek. Velikost termošálku s potiskem lze udělat podle vašich představ. Pro určení...

Kód: VAC081312

Plastový hrnek s potiskem

Plastový hrnek s potiskem je praktický pomocník na cestách. Na tomto plastovém hrnku s potiskem můžete umístit své logo nebo jiné sdělení. Plastový hrnek s potiskem má odnímatelné víko a plastovou vložku. Díky každodennímu užívání plastového hrnku s potiskem bude vaše reklama velmi efektivní.  Přizpůsobení velikosti a barvy plastového hrnku s potiskem...

Kód: cup021

Vakuový termo hrnek

Vakuový termo hrnek z nerezové oceli má velmi populární design. Je jednoduchý a praktický. Vakuový termo hrnek s praktickým plastovým uchem a víčkem bude skvělý pro Vaši propagaci. Vakuový termo hrnek může být vakuový nebo nevakuový. Vakuový termo hrnek zachová správnou teplotu nápoje déle. Velikost vakuového termo hrnku je podle výběru.