Promo přesýpací hodiny

Promo přesýpací hodiny

sandglass_007
Hodnotenie 

Promo přesýpací hodiny jsou vyrobeny z plastu. Promo přesýpací hodiny najdou využití při společenských hrách nebo jako dekorace. 

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Promo přesýpací hodiny jsou vyrobeny z plastu. Hodí se jako reklamní předmět, ozdoba vašeho stolu nebo je můžete připevnit jako dekoraci na zeď. Promo přesýpací hodiny najdou využití i při společenských hrách. Promo přesýpací hodiny dodáváme v různých barvách a tvarech.

CENA NEOBSAHUJE POTISK

CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Detaily produktu
sandglass_007
3000
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Promo přesýpací hodiny

Promo přesýpací hodiny

Promo přesýpací hodiny jsou vyrobeny z plastu. Promo přesýpací hodiny najdou využití při společenských hrách nebo jako dekorace. 

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: sandglass_001

Přesýpací hodiny s logem

Přesýpací hodiny s logem jsou vyrobeny z nerezové oceli. Přesýpací hodiny s logemmůžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte.

Kód: sand-timers-019

Přesýpací hodiny

Přesýpací hodiny jsou vyrobeny z kvalitního kovového materiálu, který nekoroduje. Na tytopřesýpací hodiny vám můžeme vyrýt iniciály, logo nebo nebo jiné grafické prvky.

Kód: sandglass_003

Nerezové přesýpací hodiny

Nerezové přesýpací hodiny mají jednoduchý a stylový design. Jsou vhodné pro výzdobu vaší kanceláře nebo bytu. Nerezové přesýpací hodiny jsou oblíbeným reklamním předmětem při různých veletrzích, výstavách nebo sportovních akcích.

Kód: sand-timers-016

Kovové přesýpací hodiny

Kovové přesýpací hodiny můžete rozdávat na výstavách nebo kulturních akcích svým stávajícím i potenciálním zákazníkům na důkaz toho, že si jich vážíte. Barvu písku uvnitř kovových přesýpacích hodin si vybere zákazník sám.

Kód: sandglass_009

Přesýpací hodiny s potiskem

Přesýpací hodiny s potiskem jsou vyrobeny z plastu. Jsou vybaveny přísavkou, díky které je můžete připevnit na různé povrchy. Přesýpací hodiny s potiskem využijete třeba v kuchyni při vaření nebo při různých společenských hrách.

Kód: hourglass_011

Plastové přesýpací hodiny

Naše promo plastové přesýpací hodiny jsou vyrobeny z trvanlivého plastu. Plastové přesýpací hodiny jsou k dostání  buď bez nápisu nebo na ně můžeme umístit logo či jiný obrázek dle vašeho přání.

Kód: sand-timers-017

Ozdobné přesýpací hodiny

Ozdobné přesýpací hodiny se výborně hodí na váš psací stůl. Ozdobné přesýpací hodiny dodáváme v dárkovém balení s krabičkou, abyste s jejich pomocí mohli zákazníkům a obchodním partnerům ukázat, že si jich vážíte.