Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

mos073
Hodnotenie 

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

  Zákazová výroba v akejkoľvek Pantone® farbe

(upraviť pomocou modulu Ubezpečenie zákazníka)

 

Predvýrobný náhľad v cene kalkulácie

 

CHYTRÉ RIEŠENIE NA MIERU KLIENTA

Popis

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí dodáváme v nejenom černém barevném provedení. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Detaily produktu
mos073
300
Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napíšte svoju recenziu

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Propagační tkaná šňůra na zápěstí

Díky propagačním tkaným šňůrám na zápěstí budete mít svůj telefon vždy při ruce. Propagační tkané šňůry na zápěstí nabízíme za výhodné ceny.

Napíšte svoju recenziu
Produkty v rovnakej kategórii: 16

Kód: mos006

Provázky na mobil

Provázky na mobil jen u nás za nejlepší ceny. Provázky na mobil jsou vhodné pro potisk reklamou. Provázky na mobil v provedeních podle vašich přání. Pro objednávku nás kontaktujte.

Kód: mos009

Reklamní šňůrka

Reklamní šňůrka na mobil za skvělé ceny. Naše reklamní šňůrka je vhodná k potištění reklamou. Reklamní šňůrky slouží pro zavěšení mobilního telefonu nebo mp3 přehrávače na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou reklamní šňůrku pro svou propagaci.

Kód: mos051

Propagační tkané šňůry

Propagační tkané šňůry jsou ideálním reklamním předmětem pro jakoukoli reklamní kampaň. Věnujte svým zákazníkům propagační tkané šnůry na mobilní telefony a ukažte jim, že si jich opravdu vážíte.

Kód: cr-1

Šňůra pro mobilní telefon

Šňůra pro mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. BEz potisku je možné dodat i menší množství šňůr pro mobilní telefon. Cena potiskuza šňůru pro mobilní telefon je zahrnuta v cene. Šňůra pro mobilní telefon v různých barvách a provedeních podle vašich přání.

Kód: mos057

Promo šňůra na mobilní telefon

Promo šňůra na mobilní telefon byla vyrobena jako příslušenství nejen pro mobilní telefony. Kovová karabinka umožňuje snadné připnutí telefonu k promo šňůře. Neváhejte a kontaktujte nás se svou bojednávkou na promo šňůry na mobilní telefony.

Kód: mos00075

Šňůra na krk

Propagační šňůru na krk lze vyrobit z polyesteru, nylonu nebo bavlny. Tyto propagační sňůry na krk nabízíme v pantonových barvách. Vaše logo vytiskneme na šňůru přesně podle Vašich představ.

Kód: mos005

Provázek na mobilní telefon

Provázek na mobilní telefon jen u nás za nejlepší ceny. Provázek na mobilní telefon je vhodný pro potisk reklamou. Provázek na mobilní telefon v provedeních podle vašich přání.Pro objednávku nás kontaktujte.

Kód: mos012

Šňůrka na iPod

Šňůrka na iPod nebo na mobil za skvělé ceny. Tato šňůrka na iPod je vhodná k potištění reklamou. Šňůrka na iPod slouží pro zavěšení přehrávače, mobilního telefonu nebo klíčů na krk. Vyzkoušejte tuto oblíbenou šňůrku na iPod jako reklamní dárek.